• 瀏覽: 4,500
  • 回覆: 55
  • 追帖: 2
+2

【Now財經台】英國政府上日宣布,將向香港的英國國民(海外)護照持有人,提供入籍途徑。有移民顧問估計新方案下,英國對申請人會有儲蓄存款及入息要求。

英國首相約翰遜上日宣布,將會提供途徑,讓英國國民(海外)護照,即BN(O)持有人獲得公民資格,連同直系親屬,估計有約300萬港人受惠,最快六年能夠申請入籍。

生活水平高代表豐衣足食高質生活

新聞來源連結:
https://finance.now.com/news/post.php?id=593898&type=local

零星查詢……

年輕人15萬
四人家庭要40萬
香港都未必得啦 黃絲仲唔走?

引用:
原帖由 skinbanana 於 2020-7-2 19:30 發表
年輕人15萬
四人家庭要40萬
香港都未必得啦 黃絲仲唔走?
起碼都要黃色中產家庭啦?40萬囚徒國都未必夠,過台灣啦~

賣晒香港啲物業過去應該無問題,5年入籍後可享英國人福利,博得過,想走嘅諗諗佢啦,唔使揾移民顧問

引用:
原帖由 奶露神街 於 2020-7-2 06:55 PM 發表

【Now財經台】英國政府上日宣布,將向香港的英國國民(海外)護照持有人,提供入籍途徑。有移民顧問估計新方案下,英國對申請人會有儲蓄存款及入息要求。

英國首相約翰遜上日宣布,將會提供途徑,讓英國國民(海外)護照,即BN(O)持有人獲得公民資格,連同直系親屬,估計有約300萬港人受惠,最快六年能夠申請入籍。

新聞來源連 ...
廢青沒錢
有錢又不去大英

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2020-7-2 07:33 PM 發表

起碼都要黃色中產家庭啦?40萬囚徒國都未必夠,過台灣啦~
去三哥度食咖喱啦
人地啱啱封鎖哂大陸啲野
啱哂佢地口味

主子乞求班曱甴都唔去,咁大官威?

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-7-2 07:37 PM 發表
賣晒香港啲物業過去應該無問題,5年入籍後可享英國人福利,博得過,想走嘅諗諗佢啦,唔使揾移民顧問
“搏”得過, 首先過左19病毒先。 在英期間, 冇公共醫療保障, 全私家價, 你賣左樓d錢, 應該夠。

引用:
原帖由 奶露神街 於 2020-7-2 06:55 PM 發表

新聞來源連 ...
唔洗問移民顧問, 直接買單程機票過去啦屌, 英國都放風話OK囉, 過到去死都唔走就得

曱甴有幾多個能賺咁多$?

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-7-2 07:37 PM 發表
癡線,仲駛諗嘅,要走快些走,好行夾唔送

曾經英國掃地嚟香港都可以做高官,而家喺香港做經理到英國只有掃地最適合。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]