• 瀏覽: 4,279
  • 回覆: 47
+3
其實唔一定知道佢買機票先可以篤灰,
只要同事親友, 認到佢個樣, 有佢手機號碼, 全名, 地址, 報比警方, 
警方即刻夠料查佢, 再通知入境處就成功捉到佢,
不過好在早一步發現, 再遲一點, 架機開左就無仇報了.

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2020-7-2 05:41 PM 發表

十成係女朋友做啦,知道佢去向,反正天各一方要分手道別,一於攞番五十萬作補嘗仲實際。
港女精神

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2020-7-2 05:41 PM 發表

十成係女朋友做啦,知道佢去向,反正天各一方要分手道別,一於攞番五十萬作補嘗仲實際。
即係前途又冇,條女又走路?

引用:

要50萬獎金定要on鳩鳩男朋友

一定識簡

引用:
原帖由 sylm01 於 2020-7-2 05:01 PM 發表
親友又點知佢去緊機場? 你去機場親友都唔會知掛 
9x9係佢條女,甚至叫佢買機票走佬然後篤爆

坐完監,揸bno嘅押佢去小陰蒂國,罪犯留係香港無用

引用:
原帖由 落漠忽然羊羊 於 2020-7-2 05:35 PM 發表
所謂手足在懸紅下還是行動最誠實。
皮蛋hi分分鐘都篤唔小,篤完就割席,同呢啲pk冷氣軍師做手足除咗慘仲好撚戇鳩
篤灰手足真係黃泉經濟圈

佢老豆都唔知,得佢女朋友陪佢……佢就坐定監,舉報個位得到 50 萬袋袋平安囉!

引用:
原帖由 老爺你袋左5豪 於 2020-7-2 07:02 PM 發表

9x9係佢條女,甚至叫佢買機票走佬然後篤爆
咁張機票仲可唔可以延期?

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2020-7-2 05:43 PM 發表
其實唔一定知道佢買機票先可以篤灰,
只要同事親友, 認到佢個樣, 有佢手機號碼, 全名, 地址, 報比警方, 
警方即刻夠料查佢, 再通知入境處就成功捉到佢,
不過好在早一步發現, 再遲一點, 架機開左就無仇報了. ...
如果遲多半個鐘就過癮,架機飛到大6境內,咁就真係送中勒。🤭

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-7-2 05:13 PM 發表

就算坐足4-5年, 放監時都未夠30歲, 仲有大把世界. 去中/小型私人公司做, 無人會問, "你有無坐過監?".
咪玩啦,按佢既罪行,點會5年咁小,就算5, 5-6年空白期?

任何公司都會問的吧!

引用:
原帖由 sylm01 於 2020-7-2 05:01 PM 發表
親友又點知佢去緊機場? 你去機場親友都唔會知掛 
9成9問親友借$

佢老豆眠乾睡濕,供書教學。佢上得到大學經已係好好,搵到一份好嘅工,但佢都唔識珍惜為咗啲乜哩。

引用:
原帖由 tsy0707 於 2020-7-2 16:44 發表
 4萬蚊 ...... 俾你去到英國又頂得幾耐 ? 有人接濟 ???
即日買唔到單程經濟位
張單程商務機票已經4萬幾
係咪自己有米俾得起

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-7-2 05:02 PM 發表
過期護照比入境咩??
以特區護照出境....
及一本已過期的英國國民(海外)護照(BNO)。
估條PK一到英國立即申請庇護....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]