• 瀏覽: 88,000
  • 回覆: 8
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2020-7-2 04:58 PM 發表

圖中條女比人影得咁清楚, 肯定諗緊著草, 唔走肯定好快被拉
飛機場,梗係易捉隻曱甴乸

呢隻曱甴暴徒啱做監獄修橋鋪路工作,要做一世

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-7-2 08:14 PM 發表

有些人
首先屈係老豆篤灰
而家老豆否認了

又屈係女友篤灰

講來講去,就是想掩飾係手足篤灰的可能性
仲有喺機場度工作的人,個樣咁衰,條頸又有特徵,隨時都可以俾人見到篤灰,攞埋$50萬賞金

引用:
原帖由 lam_km 於 2020-7-2 08:30 PM 發表

應該是在機埸打給女友講分手,女友追蹤手機知道負心漢在機埸。
可能係情敵手足篤灰

引用:
原帖由 腸旦丁麵 於 2020-7-2 08:33 PM 發表

24歲仔慢慢坐,有的是青春,坐10年20年返出嚟你就會見到昔日自己條囡個老公係你識嘅手足。
曱甴手足仲拎埋$50萬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-7-2 08:42 PM 發表

係都等他走了才篤呢..........永遠都返唔到香港.....!!

現在羅冠聰去尾國聽證會是另一個檢測國安法的舉動....!!
多數為三年後的香港大動亂準備..........你唔會認為外國間諜組織投入100億左右....!!
之後就會收手走人咁順攤吧.........不成功不收手.......!! ...
有預謀殺人,終身美麗的監倉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bonod 於 2020-7-2 09:11 PM 發表

個衰仔一個月搵2萬當俾1萬家用, 家陣老豆收一次過收50萬篤佢出黎, 頂得住50個月家用, 衰仔坐4年都無有怕了, 親生仔不如近身錢
佢老豆唔怕俾不不肖不肖曱甴子私了

回覆 引用 TOP

做個濕九工程師得兩皮幾,一定要做曱甴暴徒搵外快

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃昏的自信 於 2020-7-2 09:56 PM 發表

如果我係佢情願比自己父母篤灰,起碼有50萬入左佢地袋,唔會咩都無

.....沒有托運行李....係人都知你着草啦

新聞來源連 ...
... [/quote]
如果叻嘅話就唔會做黃畜曱甴,蠢係冇得醫

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]