• 瀏覽: 95,234
  • 回覆: 617
  • 追帖: 2
+40
曱甴敗類, 人人得以誅之!!  

禍不及家人,有血性真愛港土生土長吾埠人唔係黃畜,唔洗起底抄家,揖兇嚴懲係必須,兇徒落網可喜可賀,其他野交比警方,無論點,對呢個家庭呢個都係悲劇

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-7-2 05:35 PM 發表

最有機會阿伯有二奶,篤大婆個仔..

或者24歲係二奶仔,被大婆篤出黎...
我睇TG就見到話係佢大佰篤灰

快d 捉埋揸遮個八婆

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-2 04:32 PM 發表
大義滅親當然唔係篤灰啦
係一個人嘅所為除暴安良人人有責

引用:
原帖由 yellowobject 於 2020-7-2 04:37 PM 發表
?_nc_cat=104&_nc_sid=8024bb&_nc_oc=AQl63D1av1lUMl9U_CP_94ss3087HiRK6fHFyfXLNIqfjBYyF18vKZtmUn ...
條女咁鬼似TURBO如 當然我知唔係佢

呢個去到敢唔敢收都成問題。

引用:
原帖由 leejane 於 2020-7-2 05:32 PM 發表
宜家等緊紅傘八婆落鑊
定D黎 打差佬落緊獲

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2020-7-2 04:58 PM 發表

圖中條女比人影得咁清楚, 肯定諗緊著草, 唔走肯定好快被拉
或者自我毀容都可以避一避

引用:
原帖由 ccbboc 於 2-7-2020 04:25 PM 發表
昨日七一遊行期間,涉嫌以利器刺傷警員後準備潛逃到英國的24歲姓黃男子,今日凌晨被收到舉報電話的警方登上國泰客機拘捕。...

.....沒有托運行李....係人都知你着草啦

新聞來源連 ...
自編自導我都識,未必自己爸爸媽媽
手足,自己其他親人呢
話唔定佢條女大義滅親
拎住 50 萬溝第二個同學

引用:
原帖由 ccbboc 於 2020-7-2 04:25 PM 發表
昨日七一遊行期間,涉嫌以利器刺傷警員後準備潛逃到英國的24歲姓黃男子,今日凌晨被收到舉報電話的警方登上國泰客機拘捕。...

.....沒有托運行李....係人都知你着草啦

新聞來源連 ...
這樣的人,一個都不能放過,要坐終生。

引用:
原帖由 海邊強勁的香蕉 於 2020-7-2 05:33 PM 發表
條女有冇花紅?
有就.......
妳在何方,馬小玲!
😂😂😂
係咁推 名都有 你實有料在手.正接Call CY

引用:
原帖由 tontony7 於 2020-7-2 05:42 PM 發表
快d 捉埋揸遮個八婆
呢個八婆

我係佢條女都篤鳩佢灰啦
唔通陪你一齊著草甘撚on9

引用:
原帖由 yellowobject 於 2020-7-2 05:05 PM 發表

?_nc_cat=106&_nc_sid=110474&_nc_oc=AQkixu1AX8-q4BGL_qvbcjGxrBqNBAQzIFvtmmnnQ-nj6yomvy_ruMIin_85r5i589 ...
其實原來都有專影曱甴暴行既記者既~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]