• 瀏覽: 88,035
  • 回覆: 617
  • 追帖: 2
一睇就知係英國特工比情報出黎,你估英國佬真係好鐘意接收罪犯

宜家等緊紅傘八婆落鑊

又有更精彩仝牲啦!

回覆 引用 TOP

條女有冇花紅?
有就.......
妳在何方,馬小玲!
😂😂😂

引用:
原帖由 yellowobject 於 2020-7-2 05:15 PM 發表

/B6GfDsHQbO_wtIMdaJ6bln2ACfBpsn_6woz_4OiM_-A?v=w1920
https://cdn.hk01.com/di/media/images/4782425/org/4305a03a0eee ...
繼岳異士,遲D呢位"高"異士應該好快被拉,入監倉...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 上環 於 2-7-2020 05:22 PM 發表

咁就我都相信唔會係佢老豆篤灰,但其他親戚就難講啦,50萬啊,亞伯伯
好似電影咁,父子為錢可以做好多野!有邊個知道幾時走,乜航班,等等!😎

個仔自己衰低能

回覆 引用 TOP

要保護伯伯呀,班黑衣人隨時今晚上去搞事。建議警察派人保護阿伯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 上環 於 2020-7-2 05:22 PM 發表

咁就我都相信唔會係佢老豆篤灰,但其他親戚就難講啦,50萬啊,亞伯伯
最有機會阿伯有二奶,篤大婆個仔..

或者24歲係二奶仔,被大婆篤出黎...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
呢條女都要拉

回覆 引用 TOP

佢老豆係藍尸??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pkrthk 於 2020-7-2 05:22 PM 發表

而家鬥快報串
文革時,父子互篤~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

佢老豆咁做都是為自己喳。你諗下,佢走路後搵邊個接濟佢? 唯一選擇就是佢老豆,長貧難顧呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 icantstop 於 2020-7-2 05:34 PM 發表

好似電影咁,父子為錢可以做好多野!有邊個知道幾時走,乜航班,等等!😎
佢唔知話左比邊個親人朋友知,話佢會即晚走去英國,而警方一查即晚買機票的就只得佢一個蠢撚,同埋只得一班機係去英國,咪即時斷正咯

橫眉冷對千夫指 俯首甘為孺子牛
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]