• 瀏覽: 95,327
  • 回覆: 617
  • 追帖: 2
+40
我係老豆即刻篤個仆街仔出嚟,而家50萬見財化水。

肯定有人搭好晒路同響嗰邊接應,否則點會咁?咩都唔帶,連衫都冇一兩件著草?肯定有人支援啦。

我睇過條片多次 

政府真係要正視假記者問題,事發時有太多人圍埋去拍片,
個警察真係好難防避

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2020-7-2 04:58 PM 發表

圖中條女比人影得咁清楚, 肯定諗緊著草, 唔走肯定好快被拉
https://803.hk/
可能因為未有條女懸紅舉報....有懸紅舉報肯定好快被拉

引用:
原帖由 ccbboc 於 2020-7-2 04:25 PM 發表
昨日七一遊行期間,涉嫌以利器刺傷警員後準備潛逃到英國的24歲姓黃男子,今日凌晨被收到舉報電話的警方登上國泰客機拘捕。...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200702/_2020070216061280546.jpg

.....沒有托運行李....係人都知你着草啦

新聞來源連 ...
可能又話有精神病...

而家鬥快報串

引用:
原帖由 ccbboc 於 2020-7-2 04:25 PM 發表
昨日七一遊行期間,涉嫌以利器刺傷警員後準備潛逃到英國的24歲姓黃男子,今日凌晨被收到舉報電話的警方登上國泰客機拘捕。...

.....沒有托運行李....係人都知你着草啦

新聞來源連 ...
咁就我都相信唔會係佢老豆篤灰,但其他親戚就難講啦,50萬啊,亞伯伯

有50萬就肯定大撚靶窮閪曱甴篤鳩你啦!矇撚

引用:
原帖由 19010101 於 2020-7-2 04:31 PM 發表
可能女友篤灰🥳
有50皮?

引用:
原帖由 萬家自信的高峰 於 2020-7-2 04:49 PM 發表

個女人拉咗未?又有幾多花紅?我睇佢個八婆樣平時一定得罪好多人,有花紅嘅話好多朋友爭住出嚟多謝佢。🤭
會唔會其實係依個女人做25 報料俾警察
捉果個想殺人既男人?🤣

又係一條傻仔, 為救手足自己被拉, 人地就走甩左

擺明雞頭篤佢出嚟啦,50萬加人工,多過其他人篤灰

為咗縣紅,以後要鬥快篤灰!

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2020-7-2 05:26 PM 發表
又係一條傻仔, 為救手足自己被拉, 人地就走甩左
可惜,實拉到

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]