• 瀏覽: 124,420
  • 回覆: 942
  • 追帖: 6
+128
又一個大好青年比佔中三恥害死

引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-7-2 03:17 PM 發表
讀香港大學,中文大學等唔係一件好事,唔係讀唔讀得成書問題,而係入去比人洗腦

附件

20200603_6be1496755c6701ce6b8JqU6yGA0dY36.jpg(12.48 KB)

20180613_52c70b5abf6f69f560d7XXVn16ocx8BM.jpg(101.56 KB)

20180619_845dac126d5c3a374a2cvxmpYw7RnPeg.jpg(202.07 KB)

20180615_f0857405cb3f80ebece47KhtbyycjLln.jpg(30.32 KB)

20180613_a2a18e7fb16d1ffd6d23FDXMPDGjvgqj.jpg(26.64 KB)

佢條女好快飛左佢

on9仔一名

引用:
原帖由 lam_km 於 2020-7-2 03:18 PM 發表
為何馬上就有機票去英國?是有組織有預謀刺殺警察,明顯是恐怖襲擊。
香港曱甴恐怖主義組織

附件

Screenshot_20190830-104055.jpg(131.87 KB)

引用:
原帖由 comti 於 2020-7-2 03:12 PM 發表

暴動加蓄意殺人,人生真係精彩
十年以上

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-7-2 03:28 PM 發表
佢著草無執拾細軟咩,梗係去到英國有人接濟啦,當晚已買機票走投,一定有預謀盡地一煲啦,幕後黑手一定係英國,唔使審
有一疑點就係,根據案情,警方搜出佢拎過期bno, 如果佢無其他有效護照,上到機先奇怪 ...
這個重點之一

教畜、毒媒、政棍,呢三樣害咗香港整整兩代人!

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2020-7-2 03:29 PM 發表
?20200702144409

唔怪得個仔做殺手都唔知啦, 連個仔有幾高都未搞清楚
heee..right

引用:
原帖由 josonlai 於 2020-7-2 03:11 PM 發表
昨午未有道明去向就出門,結果一晚未歸
帶定護照出門?誰篤的灰?
逼因痾護照,帶出門本來係9 叫道具。

重點是他的機票何時買的!

引用:
原帖由 josonlai 於 2020-7-2 03:11 PM 發表
昨午未有道明去向就出門,結果一晚未歸
帶定護照出門?誰篤的灰?
老逗咁講,大家當故仔聽就算,仲有報道話佢身懷四萬幾元,唔通屋村仔帶咁多錢出街咩

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-7-2 15:28 發表
佢著草無執拾細軟咩,梗係去到英國有人接濟啦,當晚已買機票走投,一定有預謀盡地一煲啦,幕後黑手一定係英國,唔使審
有一疑點就係,根據案情,警方搜出佢拎過期bno, 如果佢無其他有效護照,上到機先奇怪 ...
諗住攞本過期BNO入英國境, 不過人地問佢做過咩, 佢要點答, 話拮左警察一刀要求政治庇護?

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-7-2 03:20 PM 發表
栢誠集團 (Parsons Brinckerhoff),以前是一間美國顧問工和師。他是講大讀ME,有幾戇尻得幾戇尻
工程師
入監進行肛門工程😍

無返屋企但有帶護照係身即係有預謀隨時著草!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]