• 瀏覽: 124,398
  • 回覆: 942
  • 追帖: 6
+128
Kong U 畢業做左兩年搵得兩皮野?
一個地盤雜工每日800蚊,返足都多過兩皮
土木工程師剛畢業起薪點多數兩萬中
政府最低級ws 都兩萬三
佢搵咁多對得住kong U 個朵lor
真係~~~~~cheap 那晒

搶犯同個師奶捉到未?

引用:
原帖由 stoney 於 2020-7-2 11:11 PM 發表

其實我比較疑惑,回歸已廿三年,佢廿四歲,即係一歲BB仔時父母已幫佢申請BNO?在機場國泰櫃枱check in必須出示有效旅遊証件,過期的BNO不能用,要出示特區護照,所以四點幾在天后行兇,五點返到慈雲山家扮要初次出外,施施然擸旅行証件打算著草,六點才訂到去英國機票,又真係行動迅速腦筋轉數快,就咁前程盡失好可惜。 ...
條戇鳩港大曱甴有條女管接送,咁撚勇插差佬,應該係要威俾條女睇?咁快籌到四皮嘢著草,應該有幕後金主?金主要控制曱甴,不外乎係錢、女人跟毒品。叫佢著草,跟著篤灰領賞,隻 condom 真係俾利用到盡

引用:
原帖由 hkrking 於 2020-7-2 03:49 PM 發表

網上傳佢姓方,呢度寫姓黃,姓方嗰個咁啱係Parsons做過engineer,又係港大讀ME,都係等警方公佈返。
方fong 定 黃 wong ? 相差一個字母

昨晚先接到一名不明男子來電指其子被捕,須向他索取其身份證號碼以尋求律師協助,但他不知對方身份及事件真偽而拒絕提供

呀sir 搵你都唔理
你都好打極有限

港大 Civil系 在精算同醫科之後

每年政府都會請 CEG , 大部份為港大生!

各大國際顧問公司也愛請港大生!

大好前途,留有案底,不知道有否影響佢考牌?
不過人生多左啲色彩,比一般人多既閱歷!

引用:
原帖由 福建一幫 於 2020-7-2 08:39 PM 發表

肛服腥講!
香港廢勇, 時代垃圾

附件

Untitled13.jpg(48.59 KB)

引用:
原帖由 西奴犬的喪鐘 於 2020-7-2 03:08 PM 發表
香港都是暴動大學   
證明大部份知識分子都係反共

引用:
原帖由 張寶成打老虎 於 2020-7-3 08:58 AM 發表
昨晚先接到一名不明男子來電指其子被捕,須向他索取其身份證號碼以尋求律師協助,但他不知對方身份及事件真偽而拒絕提供

呀sir 搵你都唔理
你都好打極有限 ...
幫手尋求律師協助喎,之前有報導話律師無生意交租都困難,要主動啦。

引用:
原帖由 福建一幫 於 2020-7-2 08:48 PM 發表

我諗佢若果放監果陣一定同佢老豆報仇!
香港班廢勇, 無藥可治建議拉哂班曱甴廢勇去大西北開發祖國再引入祖國十萬年青人來港香港才有前途

引用:
原帖由 dunbinexy 於 2020-7-3 08:23 AM 發表
Kong U 畢業做左兩年搵得兩皮野?
一個地盤雜工每日800蚊,返足都多過兩皮
土木工程師剛畢業起薪點多數兩萬中
政府最低級ws 都兩萬三
佢搵咁多對得住kong U 個朵lor
真係~~~~~cheap 那晒 ...
香港廢青有兩萬個月, 已經比多
市場已經反應班廢青的社會價值

唔好太信呢個阿伯嘅片面之詞,佢講啲野真定假呢,外人跟本唔會知。
而事實嘅係佢個PK仔用刀大力插個警察。

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-7-3 12:50 AM 發表

已知真相

篤灰當然唔係佢老竇、老母,亦唔係佢嘅任何家人,已知係邊個篤灰收錢,幾小時後我開主題揭發
開左未????

轉污點證人啦,
捉到幕後班黑手搏特赦仲有路行

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]