• 瀏覽: 116,525
  • 回覆: 942
  • 追帖: 10
引用:
原帖由 有知慧不如乘勢 於 2020-7-2 03:24 PM 發表

👍
冇得保釋,即日開始計算刑期了
請大狀打官司都係浪費錢

一早買定機票?佢有動機喎,直頭係謀殺!!

無錢!睇吓美贊臣賣奶粉比大陸仔,定賣比你?!
試吓叫民主口號,講下人權,又睇下美贊臣會唔會送奶粉俾你!!
佢個仔傻咗啦,人地D手足會為50萬出賣佢(不過俾家人搶先一步),佢仲為手足走去刺傷警察。

幾間大學都係黑暴亂港溫床
一定要鏟除洗底

回覆 引用 TOP

佢著草無執拾細軟咩,梗係去到英國有人接濟啦,當晚已買機票走投,一定有預謀盡地一煲啦,幕後黑手一定係英國,唔使審
有一疑點就係,根據案情,警方搜出佢拎過期bno, 如果佢無其他有效護照,上到機先奇怪

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-7-2 03:15 PM 發表

謀殺罪 + 集警 + 嚴重傷害他人 + 反國安

30 年, 算輕了, 同爸爸講聲再見吧.
再加走老

回覆 引用 TOP

港大戴妖庭,陳文敏之流真係衰

回覆 引用 TOP

原來是美國公司

有乜野留返探監再傾... 

永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 4仔太郎 於 2020-7-2 03:04 PM 發表

昨日(7月1日)港島區遊行涉嫌傷警被捕男子,2年前於香港大學土木工程系畢業後,於私人機構任職工程師。黃父今日(2日)接受

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200702/photo/bkn-20200702144041769-0702_00822_001_01b.jpg?20200702145941

養不教父之過
教不嚴師之惰
可憐天下父母心

新聞來 ...
係咪佢條女想飛佢,
重有埋賞金,一於篤灰乜都唔使諗……

唔怪得個仔做殺手都唔知啦, 連個仔有幾高都未搞清楚

應該要拉埋佢老豆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-7-2 03:15 PM 發表

謀殺罪 + 集警 + 嚴重傷害他人 + 反國安

30 年, 算輕了, 同爸爸講聲再見吧.
還有洗黑錢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 josonlai 於 2020-7-2 03:11 PM 發表

昨午未有道明去向就出門,結果一晚未歸
帶定護照出門?誰篤的灰?
有預謀..........重能大鑊 多幾碌係佢老豆醒架

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-7-2 03:24 PM 發表

再加上大學生自以為高人一等
這個是事實,周街都是,更有一些特別睇唔起國內人。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]