• 瀏覽: 116,509
  • 回覆: 942
  • 追帖: 10
引用:
原帖由 comti 於 2020-7-2 03:12 PM 發表

暴動加蓄意殺人,人生真係精彩
👍

附件

20200630_69d02c75167d31eb67b6D4TFIsRXLwAR.jpg(19.43 KB)

2020-7-2 03:24 PM

[fly]支持中國共產黨成立港區國安法[/fly]
熱賣及精選
引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-7-2 03:09 PM 發表

有50萬懸紅,有錢使得鬼推磨啦!
多謝CY啦 !

[size=1.5]清潔香港,掃走本土垃圾、毒物 、曱甴!

引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-7-2 03:17 PM 發表

讀香港大學,中文大學等唔係一件好事,唔係讀唔讀得成書問題,而係入去比人洗腦
再加上大學生自以為高人一等

宜家d大學生,一半是無腦廢物

引用:
原帖由 西奴犬的喪鐘 於 2020-7-2 03:13 PM 發表

應該盡快取締

任何支持港獨的 非法組織

尤其是 11間大學的 港獨非法學生會
清拆所有大學
起公屋

回覆 引用 TOP

又係公屋撚

引用:
原帖由 西奴犬的喪鐘 於 2020-7-2 03:08 PM 發表

香港都是暴動大學   
再不改革香港教育, 更多優秀的年輕人走上不歸路?

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-7-2 03:15 PM 發表

謀殺罪 + 集警 + 嚴重傷害他人 + 反國安

30 年, 算輕了, 同爸爸講聲再見吧.
有冇感長啊,咁計,都系送國內判比較着數
如此情形,國內判頂多15年,扣減最多10~12年。

教育界要大清洗,唔好畀黃屍毒害下一代。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-7-2 03:15 PM 發表

謀殺罪 + 集警 + 嚴重傷害他人 + 反國安

30 年, 算輕了, 同爸爸講聲再見吧.
生左件曱甴
當生小個
可憐兩老養育多年

回覆 引用 TOP

又話被親友隊佢出來,原來被人為錢篤灰?

回覆 引用 TOP

袋50幻好過,當生咗嚿叉燒

回覆 引用 TOP

黑屍話佢係咪親生老豆架?!驗DNA先!

回覆 引用 TOP

快D叫個仔轉做污點証人爆大鑊囉....

燃燒火熱的心  殺盡馬會D金
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]