• 瀏覽: 193,941
  • 回覆: 1,437
  • 追帖: 2
+36
引用:
原帖由 時代曱命 於 2020-7-2 03:08 PM 發表
需要大量廉價勞工
生活費一年只要15萬港元,比香港低,做廉價勞工換取「民主」,黃人應喜歡。

大家應鼓勵黃人,立刻飛走🤭

引用:
原帖由 benleung12 於 2020-7-2 03:16 PM 發表
再加入籍費每人gdp10000, 4個人都要成60萬港幣,未計生活費,仲要良民證。即是得個講字
今晨在飛住英國的️上被捉的「手足」(擬是傷7一警察)都只帶4萬港元着草。。。。所以,要正面點,「黃人」過左去英國先,英國佬會照住黃人🤭

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-7-2 03:05 PM 發表
全球裁員潮,會請你班黃狗?
就是為了請黃人,留啲職位比他們。正面點,鼓勵他們立刻飛走,享受西方式民主🤭

引用:
原帖由 johntt 於 2020-7-2 03:07 PM 發表
民主國家講吓都三年
所以,黃人應飛️過去英國等,免到時人多落閘🤭

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-7-2 03:09 PM 發表
去北愛,又或蘇格蘭北部,租平,食物平,睇你班曱甴能不能捱
一年15萬港元生活費,顧問說是倫敦價;正面點, 支持黃人早走早享受🤭

妖,走快d啦好唔好。阿爺加辣幫手送佢走唔該。

包括飲食業、水電裝修、銷售等行業

唔係卦? 要香港人做呢D低等工作?

搵工難度唔大? 以你地D英文溝通到??

引用:
原帖由 johnchu777 於 2020-7-2 03:12 PM 發表
最少5年無英國國民福利, 但英國稅就要交足.
可享受西方民主, 應鼓勵黃人早走早享受🤭

係就今日宣告即時生效,米撚反口。呵呵!

引用:
原帖由 守法者 於 2020-7-2 03:13 PM 發表
吸水顧問公司都信得過?最好問一問在英國的朋友,將會有不一樣的答案。
黃人信便成🤭

15萬包唔包租屋先,唔使交租,香港每年生活費唔使15萬
仲要喺英國頭嗰5年唔好病,醫藥費應該唔便宜

引用:
原帖由 o_0 於 2020-7-2 03:34 PM 發表
妖,走快d啦好唔好。阿爺加辣幫手送佢走唔該。
態度正確🤭

引用:
原帖由 john117 於 2020-7-2 03:06 PM 發表
英國需要大量黃C曱甴投入廉價勞工市場
對不起曱甴們,曱甴害蟲沒有BNO。

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2020-7-2 03:34 PM 發表
包括飲食業、水電裝修、銷售等行業

唔係卦? 要香港人做呢D低等工作?
現時, 不少人做「外賣仔」, 英國這些工已比「外賣仔」優勝🤭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]