• 瀏覽: 189,458
  • 回覆: 60
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 richardli008 於 2020-7-2 03:41 PM 發表

年青人有冇BNO呀?起碼都要廿三歲半以上先有啦!
無都鼓勵他們飛去英國等, 黃人早走早享受西方民主🤭

熱賣及精選
引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-7-2 03:43 PM 發表

唔好傻啦~
生活費15萬港幣一年?
唔係當地公民, 普通睇次醫生都200英磅起跳呀!
一個唔好彩要入院做手術....無5千至1萬英磅都唔好唸住走囉~ ...
太負面了,未必時常發生之事。。。。。應鼓勵黃人早走,早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 redsoon 於 2020-7-2 03:44 PM 發表

平過香港,正Y
對,應send比黃人親友,鼓勵他們一路好走,早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 tommwins 於 2020-7-2 03:44 PM 發表

你估英國好景咩 種族問題同美國差唔多
正面點,應鼓勵黃人,早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-7-2 03:44 PM 發表

去LOR.......快...
態度正確,send條新聞比黃人親友,待他們早走早享受🤭

引用:
原帖由 密食當三餐 於 2020-7-2 03:45 PM 發表

英國天,女人面!話變就變,一年都唔知有冇100日晴天?
所以,要叫黃人親友,早走為着🤭

引用:
原帖由 kid_a 於 2020-7-2 03:47 PM 發表

英國都無實牙實牙齒比居英權你地.
5年後又可以變既啫....但呢5年你地班人去左果邊就增加左佢地既經濟發展
但又唔會佔用佢地福利開支.幾好呀!!
正面點,大批黃人到了英國,英國佬反口,便可再來「時代革命,光復英國亅🤭

引用:
原帖由 守法者 於 2020-7-2 03:57 PM 發表

現在才知你用心良苦。
🤭🤭🤭

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-7-2 03:56 PM 發表

咁申請到未?
訂咗單程機票未?
Send比黃人親友,鼓勵他們,立刻飛🤭

引用:
原帖由 leslielo 於 2020-7-2 03:59 PM 發表

你未計醫療保險同交稅
一年要洗15萬至少要搵30萬以上
4人家庭仲要計埋子女教育開支
一年要40萬,即係要係英國搵100萬以上
正面點,船到橋頭自然直,應鼓勵「黃人」,早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-7-2 04:03 PM 發表

SEND 咗啦~
不過琴晚有個黃人想走, 但係比警察上機捉返落泥咁解
🤭🤭🤭

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2020-7-2 04:05 PM 發表

每年十五萬生活費咁少?唔使交租呀?
正面點,顧問話得,若有錯,黃人自會召喚神獸。。。。。應鼓勵「黃人」早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 liuche01 於 2020-7-2 04:02 PM 發表

成篇抒情文,惟有一點我認同的:香港大把「倫敦金」融專才
正面點。。。。應send條新聞出去,鼓勵「黃人」親友一路好走,早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 siupercy 於 2020-7-2 04:05 PM 發表

住呢?
正面點,顧問話得,若有錯,黃人自會召喚神獸。。。。。應鼓勵「黃人」親友,早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 花生之友 於 2020-7-2 04:09 PM 發表

支持!等香港無咁迫都係好事!
不過大陸應該反制下,要求靠BNO移民者永久撤銷香港身分證唔比佢地回流就Perfect啦!如果唔係一陣搵唔到食或者有錢派又返嚟認屎認屁。 ...
應立刻除消「雙重國藉人士」的香港居民身份

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]