• 瀏覽: 182,148
  • 回覆: 1,437
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 cheuk3 於 2020-7-9 08:33 AM 發表

哦 咁樣叫恐嚇 。
有人對被粗口辱罵視為恐嚇。

回覆 引用 TOP

哦 原來曱甴係咁屌人老母。。。其實係想恐嚇人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 omnia 於 2020-7-9 07:58 發表

你真係唔識架?正正因為特區政府不承認雙重國籍,所以咁多人移左都依舊被視為香港出生的中國籍人士,繼續享有福利,明未?

既然 “犯法同國籍無關” 我地做乜咁關心孟公主? ...
你自己睇清楚自己寫咩先啦,不承認就唔會有政府官員大大聲在立法局報稱自己是美國籍啦!

引用:
原帖由 220 於 2020-7-9 10:43 AM 發表

你自己睇清楚自己寫咩先啦,不承認就唔會有政府官員大大聲在立法局報稱自己是美國籍啦!
我講多次,不承認唔等於禁止。你睇入境處解釋啦。

引用:
原帖由 omnia 於 2020-7-9 11:17 發表

我講多次,不承認唔等於禁止。你睇入境處解釋啦。

你睇清楚先啦,無自行申請可以兩國籍,我咪講只要完成移民就應地方主動取消該人國籍

引用:
原帖由 220 於 2020-7-9 12:24 PM 發表

你睇清楚先啦,無自行申請可以兩國籍,我咪講只要完成移民就應地方主動取消該人國籍
你想扯到去邊?我同你嘅爭論只在特區政府是否承認雙重國籍。我話唔承認,你話承認,係唔係?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 omnia 於 2020-7-9 08:00 AM 發表

你恐嚇我無用架
你心中有鬼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 omnia 於 2020-7-9 08:00 AM 發表

你連 “救英國” 嘅實際行動係乜都講唔出,唔好再響度死撐啦
你救英國就救英國拿。。。阿支阿左

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-7-9 01:16 PM 發表

你救英國就救英國拿。。。阿支阿左
咁留在香港,救邊個?

世上有不吃貓的魚

恭喜中國男籃重奪亞洲冠軍寶座!!!
直接晉身2016年巴西奧運!
引用:
原帖由 英倫裝修佬 於 2020-7-9 02:47 PM 發表

咁留在香港,救邊個?
等你賣左英國資產先拿。費事你比人用自然療法等死

引用:
原帖由 英倫裝修佬 於 2020-7-9 04:34 AM 發表

gum 早起床? kidney problem.......
你成晚wait for fxxk,
一定有kidney problem....... .
陰國大天唔掂又返香港醫?
有綜援唔收你錢
你返來乞醫非常正確!

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-7-9 11:05 PM 發表

等你賣左英國資產先拿。費事你比人用自然療法等死
唔賣英國資產會死?

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-7-10 02:00 AM 發表

你成晚wait for fxxk,
一定有kidney problem....... .
陰國大天唔掂又返香港醫?
有綜援唔收你錢
你返來乞醫非常正確!
師兄,有英國居留權後,可以在英國和香港兩面看醫生,食兩面褔利,這正是香港人取到英國居留權的好處。你講到咁白,師兄會令到其他師兄都有興趣

世上有不吃貓的魚
引用:
原帖由 omnia 於 2020-7-10 08:46 AM 發表

唔賣英國資產會死?
呢度啲人我估大部份都未去過英國,唔好話有英國assets 。但又好多評論。。。。。五毛黨居多

世上有不吃貓的魚

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]