• 瀏覽: 194,200
  • 回覆: 1,437
  • 追帖: 2
+36
引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-7-9 07:49 AM 發表

救就救
就為一個 “救” 字都搞到你自己都不知所措,唔識得解釋。

算啦你,我同你勝負已分。你知道自己講錯嘢,已經去到唔識得答,一路 loop 嘅程度。我唔再逼你,費事你復發

一路好走

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-7-9 07:50 AM 發表

你怕咩。你講過D咩
我拆穿你嘅無知囉,除非你係特首啦

引用:
原帖由 omnia 於 2020-7-9 07:51 AM 發表

就為一個 “救” 字都搞到你自己都不知所措,唔識得解釋。

算啦你,我同你勝負已分。你知道自己講錯嘢,已經去到唔識得答,一路 loop 嘅程度。我唔再逼你,費事你復發 ...
講中左你,自已揾退路,救英國
。。就系救英國拿

引用:
原帖由 omnia 於 2020-7-9 07:52 AM 發表

我拆穿你嘅無知囉,除非你係特首啦
你怕D呀

查你就怕

引用:
原帖由 jala3510 於 2020-7-9 07:55 AM 發表

2019/20德甲絕世靚抽!516全歐率先重開!627完美落幕!

英國脫歐,將極速暴貧!

梗係咁呃人錢!
所以個件蛋散。。去救英國

引用:
原帖由 220 於 2020-7-9 07:50 AM 發表

特區政府又何來無承認雙重國際呀!香港大把仆街移民出去睇到香港派錢都仆返來香港拿錢,中國只認中國籍的南亞裔有香港身份證有中國特區護照去到中國領事館,同膚色無關,外交部都會幫助的。
犯法同國籍無關在當地犯法你是什麼國籍當地都有權拘捕你。 ...
你真係唔識架?正正因為特區政府不承認雙重國籍,所以咁多人移左都依舊被視為香港出生的中國籍人士,繼續享有福利,明未?

既然 “犯法同國籍無關” 我地做乜咁關心孟公主?

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-7-9 07:54 AM 發表

講中左你,自已揾退路,救英國
。。就系救英國拿
你連 “救英國” 嘅實際行動係乜都講唔出,唔好再響度死撐啦

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-7-9 07:54 AM 發表

你怕D呀

查你就怕
你恐嚇我無用架

引用:
原帖由 omnia 於 2020-7-9 06:46 AM 發表

人地而家如何呃你?攞支槍指住你逼你帶副身家過去捐嗎?比多個選擇你,走唔走你自己話事,有乜壞?
屌 睇清楚內容啦 都唔知你up乜柒

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 omnia 於 2020-7-9 07:23 AM 發表

無錯,佢地有 d 評論柒到直情睇都費事睇。

呢個世界從來有錢就有面,佢地係都要妄自菲薄,覺得中國人天生就低人一等,所以唔應該離開中國人嘅地方。 ...
睇都費事睇 但每個都回覆果下高

引用:
原帖由 omnia 於 2020-7-9 08:29 AM 發表

好清楚。你恐嚇我無用架。
哦 咁樣叫恐嚇 。

引用:
原帖由 cheuk3 於 2020-7-9 08:31 AM 發表

睇都費事睇 但每個都回覆果下高
有來有往,唔係美德嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]