• 瀏覽: 194,092
  • 回覆: 1,437
  • 追帖: 2
+36
引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-7-2 03:02 PM 發表
英國首相約翰遜今日(7月1日)在國會發言時正式表示,英方將向BNO持有人提供5年的居留許可(leave to remain),他們可選擇工作或讀書,5年後能申請定居身份(settled status),然後再在12個月後申請成為公民。Hopeland Academic教育中心總監姚大衛指出,英國的勞動市場出現人力短缺,包括飲食業、水電裝修、銷售等行業。他估計年輕人到倫敦居住,每年需約15萬港元生活 ...
倫敦居住,每年需約15萬港元生活 ...=
HK$12500/月=1250英鎊/月

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 opclk99 於 2020-7-5 01:48 AM 發表

洋垃圾唔夠講咪講粗口lor
個重點係你真係洋垃圾,
移民去大陰帝國甘為下等人冇所謂,
係大陰帝國唔掂死返香港又扮魚蝦蟹。
你以為今日仲係上個世紀?
民智未發只有窮鬼?
公屋老毛千萬身家大有人在,
撘飛機一年七次旅遊大有人在,
大學生做PC仔大有人在,
在下以前d細全部HD/Degree以上又so what?
咪以為自己住過下大陰帝國高人一等啦。
味 ...
其實你係咪無BNO姐?

英國又濕又凍又多陰天。有肺炎唔會醫,都係叫你返屋企!

係英國班香港人都死晒返香港避炎,過去可能死快啲!

引用:
原帖由 英倫裝修佬 於 2020-7-5 01:53 AM 發表

其實你係咪無BNO姐?
大陰帝乞兒BNO?
你果然瀨女皇上晒腦。
我本BNO一早去左將軍澳你真like既地方。
你可以去揾。
嗰度啱晒你全家回流居住。
環保大道直入。😂😂😂

引用:
原帖由 半夜強勁的樓奴 於 2020-7-5 01:54 AM 發表
英國又濕又凍又多陰天。有肺炎唔會醫,都係叫你返屋企!

係英國班香港人都死晒返香港避炎,過去可能死快啲!
陰國好多乞兒唔掂全家返香港害人害物。
依d人渣真系賤。

引用:
原帖由 eriealan 於 2020-7-5 01:47 AM 發表
倫敦居住,每年需約15萬港元生活 ...=
HK$12500/月=1250英鎊/月
可能在下實在太直接,
倫敦居住1250英鎊係可以的,
只要露宿/食二手飯+樹皮充飢一定掂

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-7-5 02:24 AM 發表

大陰帝乞兒BNO?
你果然瀨女皇上晒腦。
我本BNO一早去左將軍澳你真like既地方。
你可以去揾。
嗰度啱晒你全家回流居住。
環保大道直入。😂😂😂 ...
去TKO無意義。如果你有bno 申請權(真係有?),應該要通知英國政府取你的權利先有意思。
唔好你轉頭去申請本bno.....

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-7-5 02:32 AM 發表

可能在下實在太直接,
倫敦居住1250英鎊係可以的,
只要露宿/食二手飯+樹皮充飢一定掂
你去過倫敦未啦?狗up

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2-7-2020 03:02 PM 發表
英國首相約翰遜今日(7月1日)在國會發言時正式表示,英方將向BNO持有人提供5年的居留許可(leave to remain),他們可選擇工作或讀書,5年後能申請定居身份(settled status),然後再在12個月後申請成為公民。Hopeland Academic教育中心總監姚大衛指出,英國的勞動市場出現人力短缺,包括飲食業、水電裝修、銷售等行業。他估計年輕人到倫敦居住,每年需約15萬港元生活 ...
嘩!咁爽?😹

引用:
原帖由 英倫裝修佬 於 2020-7-5 02:37 AM 發表
你去過倫敦未啦?狗up
全家返大陰大6啦,垃圾。
記住咪留屋企人呀,
返去慢慢下跪做奴吧狗up

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-7-5 02:41 AM 發表

全家返大陰大6啦,垃圾。
記住咪留屋企人呀,
返去慢慢下跪做奴吧狗up
原來你未去過。明白曬

引用:
原帖由 英倫裝修佬 於 2020-7-5 02:45 AM 發表

原來你未去過。明白曬
明白曬?
乜你咁樣教仔架?
乜陰國教肉係自己估=係?
Loop 來 Loop去都係依個問題,
幾廿碎仲咁堅on 9,
我答你咪冇智慧lor
乖乖地比在下玩到天光睇完晒d波咪考慮答你lor,
正一白痴.....

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-7-2 03:02 PM 發表
一陣還錢俾歐盟就玩完了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]