• 瀏覽: 193,949
  • 回覆: 60
  • 追帖: 2
+36
引用:
原帖由 kf569517 於 2020-7-2 04:05 PM 發表
英國好快變成逃犯天堂
時代革命天堂🤭

引用:
原帖由 kelvin288 於 2020-7-2 04:11 PM 發表
收皮啦英國,自己國家經濟都唔掂,去到都搵唔到食啦
正面點,顧問話得,若有錯,黃人自會召喚神獸。。。。。應鼓勵「黃人」,一路好走,早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2020-7-2 04:29 PM 發表

一年15萬?請問你去過倫敦未?你究竟知唔知倫敦既物價?你又知唔倫敦既租金?人講你又信.
正面點,顧問話得,若有錯,黃人自會召喚神獸私了顧問,光復英國。。。。。應鼓勵「黃人」一路好走,早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 mousehunter 於 2020-7-2 04:30 PM 發表
倫敦劏房】潮流地段一房單位月租$1.5萬 睡床卻在馬桶旁邊
更新時間 (HKT): 2020.03.05 06:00
(互聯網)
A
A
A

倫敦與香港一樣面對樓價高企的問題,在倫敦的卡姆登區(Camden)近日出現一個「奇則」租盤,這棟房屋標榜樓底高,擁有設計師雲石工作檯,表面是「筍盤」,原來與「瞓廁所」無異︰睡床正正就在馬桶旁邊,一個翻身可能就要親吻馬桶或洗手盆了。

這棟 ...
正面點,顧問話得,若有錯,黃人自會召喚神獸。。。。。應鼓勵「黃人」一路好走,早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 johntt 於 2020-7-2 04:30 PM 發表
一句講哂,莫財免問
四萬港元都走得。。。。今晨在飛往英國客機上被捉的港大生 (擬在7一傷警察),身上只有四萬元,都着草🤭

引用:
原帖由 siuhung 於 2020-7-2 04:30 PM 發表
每年15萬生活費,以香港人咁既要求,得唔得呀?
日日食薯仔、麵包,晚晚睇電視過活嗎?
正面點。。。。應鼓勵「黃人」一路好走,早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 avkxyz 於 2020-7-2 04:37 PM 發表
換一界政府就變晒政策。到時白廢心機。
正面點。。。。。應send比「黃人」,鼓勵「黃人」一路好走,早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 貓腩 於 2020-7-2 04:38 PM 發表

15幻,你信
正面點,顧問話得,若有錯,「黃人」自會召喚神獸私了。。。。。應鼓勵「黃人」一路好走,早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 can9394 於 2020-7-2 04:37 PM 發表
請黃人快啲去,唔洗帶錢架,到時問英國佬攞,人哋堂堂民主人權大國,唔通會難為啲走投無路的黃人投靠人士咩,而且大英帝國會 遣返佢哋返中國香港咩 ...
到時。。。。。時代革命,光復英國🤭

引用:
原帖由 貓腩 於 2020-7-2 04:41 PM 發表

4十元都得,捱到幾耐,天才,你係羅冠聰掠左眾志幾百粒仲話,仲有黑金
正面點。。。。。應鼓勵「黃人」相信英國佬,一路好走,早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-7-2 04:43 PM 發表

15萬港元?住鄉郊?
正面點,顧問話得,若有錯,「黃人」自會召喚神獸。。。。。應鼓勵「黃人」一路好走,早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2020-7-2 04:44 PM 發表
滙控炒35000人實有英國份
即在英國銀行職位,留比到境的「黃人」。正面點,顧問話得,若有錯,黃人自會召喚神獸。。。。。應鼓勵「黃人」一路好走,早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-7-2 04:42 PM 發表
香港普通打工仔過到去,好有可能都係搵D華人餐館打工,
IT行業係英國都好多世界各地既精英去爭職位,未必係想像中咁易搵到工 ...
正面點,顧問話得,若有錯,黃人自會召喚神獸。。。。。應鼓勵「黃人」早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2020-7-2 04:43 PM 發表
皮費75 萬等5年申請永久英藉,到時什麼環境都 不知
正面點,大不了,在英國再來一次,時代革命,光復英國。。。。應鼓勵「黃人」一路好走,早走早享受西方民主🤭

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2020-7-2 04:45 PM 發表
英國失業率輕微高過依家香港少少,估計受全球疫情影響,最壞去到8-10% 當同香港差唔多,即係如果係香港搵萬零蚊,去到果邊好大機會一樣做低下階層。重要捱6年。都咪話唔甘 ...
正面點。。。。。應鼓勵「黃人」一路好走,早走早享受西方民主🤭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]