• 瀏覽: 5,044
  • 回覆: 108
+4
之前講嘅都係搵笨實
又話唔影響原有自由
唔知破咗最快講過唔算數嘅記錄未?

第一日就有人判左刑, 坐緊監喇!?
如果冇, 就有人又講大話, 又呃9人, 又老屈, 又做謠...................................................

引用:
原帖由 男E 於 2020-7-2 09:47 AM 發表
如果冇, 就有人又講大話, 又呃9人, 又老屈, 又做謠...................................................11327324
濫捕已經係
證明立法執法要制約
因為法庭只可以依法律條文判
所以官員嘅口頭承諾係完全冇意義

引用:
原帖由 男E 於 2020-7-2 09:47 AM 發表
如果冇, 就有人又講大話, 又呃9人, 又老屈, 又做謠...................................................11327324
垃圾賤中國最叻造假

張曉明作埋啲弱智故仔呃9人

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-7-2 10:05 AM 發表

濫捕已經係
證明立法執法要制約
即係冇! 所以有人又講大話, 又呃9人, 又老屈, 又做謠..................

幾千人非法集結堵路縱火,都係拉得三百幾,咁仲唔係極少數?
連你造謠都冇拉,點算濫呢?

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-7-2 10:05 AM 發表

濫捕已經係
證明立法執法要制約
點濫捕法
號稱的二百萬+ 1
捕左幾多

香港好快變同大陸一樣, 不過D 藍絲冇所謂, 好多唔係5毛就係大陸人/大陸出世,

就算掉返佢去毛主席時代既中國,佢地都忍受得到, 難為年輕一代有排涯

引用:
原帖由 男E 於 2020-7-2 10:12 AM 發表

即係冇! 所以有人又講大話, 又呃9人, 又老屈, 又做謠..................11327397
冇甚麽?
冇頭冇尾?
胡言亂語當覆咗?

引用:
原帖由 jone_kuok 於 2020-7-2 10:12 AM 發表
幾千人非法集結堵路縱火,都係拉得三百幾,咁仲唔係極少數?
連你造謠都冇拉,點算濫呢?
1.你講邊條例?混為1痰
2.我造咩謠?

引用:

濫捕已經係
證明立法執法要制約
留返去上庭同法官講啦....

你唔係律師?又唔係當事人??咁即係冷氣軍師啦

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-7-2 10:15 AM 發表

點濫捕法
號稱的二百萬+ 1
捕左幾多
極少數係想拉2百萬?
你想表達甚麽?

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-2 10:17 AM 發表
香港好快變同大陸一樣, 不過D 藍絲冇所謂, 好多唔係5毛就係大陸人/大陸出世,

就算掉返佢去毛主席時代既中國,佢地都忍受得到, 難為年輕一代有排涯
係架啦
唔啱住
可以去英國

引用:

濫捕已經係
證明立法執法要制約
濫乜嘢捕,都仲未拉你?

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-7-2 10:40 AM 發表

極少數係想拉2百萬?
你想表達甚麽?
所以嗎話
二百萬人示威
都係拉左極少數人囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]