• 瀏覽: 2,019
  • 回覆: 45
為回應《港區國安法》,美國眾議院當地時間周三(7月1日)一致通過《香港自治法案》(Hong Kong Autonomy ...

這條法案真係好辣,仲厲害過之前香港人權與民主法案。

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0702_00822_001.html

美國佬都幾無聊

制裁就制裁啦。攪咁多咀頭做咩嘢。死老美。

有幾辣呀? 美國根本同我冇關係, 我又唔買美國貨,唔想facebook都得㗎! 至於講到軟件 除非你禁我用囉

..你地仲多打壓新聞自由 打壓示威者 仲日日擊斃市民當家常便飯等等 係未要制你先?😚

請祖國用戰犯罪。發全球中華人格殺令誅殺蓬佩奧; 天涯海角; 百年誅殺。

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-7-2 09:18 AM 發表
為回應《港區國安法》,美國眾議院當地時間周三(7月1日)一致通過《香港自治法案》(Hong Kong Autonomy ...

這條法案真係好辣,仲厲害過之前香港人權與民主法案。

?20200702084857  ...
預祝美國更多自治區..

Seattle, Washington Blackhouse, Portland....
美國快些通西雅圖國會山自治法,華盛頓黑宮自治法.....

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-7-2 09:26 AM 發表
有幾辣呀? 美國根本同我冇關係, 我又唔買美國貨,唔想facebook都得㗎! 至於講到軟件 除非你禁我用囉
禁你用INTEL CPU, WINDOWS自作業系統...

尾佬真係以為,
香港係美國領土。

甴甴們又可以打飛滋。
搵借口搞中國,真係幫班曱甴咩,曱甴繼續人生精彩,wfc。

引用:
原帖由 希夷 於 2020-7-2 09:36 AM 發表
尾佬真係以為,
香港係美國領土。
張曉明話齋:有無搞錯,關你咩事呀

美國已經是中國的戰爭敵對國。這  個已經是不爭的事實。而且香港正是美國利用傾實; 滅絕中國的基地。建議中國; 祖國應取消所有美國人在港。簽証和居留權。取消所有美藉華人; 雙重國藉的特區護照,香港身份証; 回鄉証等等。立即執行。

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-7-2 09:26 AM 發表
軟件買斷咗,美國有乜權禁你用?

毛毛要唔用visa master 蘋果面書whatap缺一不可喎

老糜今日中獎人數又破記錄,衝穿50000人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]