• 瀏覽: 1,576
  • 回覆: 16
+3
英國已經俾機會你去,如果你地根本唔接受中國香港嘅生活模式。一心想離開,無謂再糾纏同政權爭吵。冒險去觸犯香港法例,對移民有影響。

你所主張的,不是香港所有人都接受,既然有後路,你咪疊埋心水離開香港囉。

你出來攪,咪又係攪到我地呢啲愛國愛港嘅香港人。只會令人討厭。攪到家嘈屋閉,永無寧日。

唔鐘意中國既,請快啲走👍👍👍

引用:
原帖由 lewark 於 2020-7-2 06:33 AM 發表
英國已經俾機會你去,如果你地根本唔接受中國香港嘅生活模式。一心想離開,無謂再糾纏同政權爭吵。冒險去觸犯香港法例,對移民有影響。

你所主張的,不是香港所有人都接受,既然有後路,你咪疊埋心水離開香港囉。

你出來攪,咪又係攪到我地呢啲愛國愛港嘅香港人。只會令人討厭。攪到家嘈屋閉,永無寧日。 ...
完全同意,快準備啦

唔送

加多$250啦

反中WC好多都系癈物,佢地用正常途徑系無法移民
引用:
原帖由 lewark 於 2020-7-2 06:33 AM 發表

你出來攪,咪又係攪到我地呢啲愛國愛港嘅香港人。只會令人討厭。攪到家嘈屋閉,永無寧日。 ...

我非常,非常,非常同意樓主!!

我喺香港好食好住,仲有一班豬朋狗友,我唔想攬住死,大家放大家一條生路!!

九七後出世個班點算呀?
上機攔到果個二十四,剛好回歸前一年出世
有BNO在身,可見有預謀
死英國佬到而家都要害呢班無知年青人
以為有英國佬照
最後一鋪出黎奮不顧身,有個錯覺,更加有籍口去其他國家申請庇護

去台灣得唔得?
菜菜子搵左間辦公室改一下,掛個牌叫"台港交流辦公室"
結果做咩春?
原來諮詢窗口,即係叫班黑衣人想黎台灣,就告知現行法令如何
照足規矩辦事
最好笑係,要正常管道入境台灣
頂你個肺,點正常法?
而家台灣因為疫情仲未解禁香港旅簽入境

引用:
原帖由 big3624 於 2020-7-2 01:33 PM 發表
加多$250啦11328001
不如眾籌幫吓班YC取消中國藉啦,仲要組織BNO 歡送隊日日係機場送班人走以後唔好返嚟!

97後班WC可能好醒目諗:等你地班老野WC移民走曬,佢地嘛有機會上位囉
引用:
原帖由 sclee1209 於 2020-7-2 04:07 PM 發表
九七後出世個班點算呀?
上機攔到果個二十四,剛好回歸前一年出世
有BNO在身,可見有預謀
死英國佬到而家都要害呢班無知年青人
以為有英國佬照
最後一鋪出黎奮不顧身,有個錯覺,更加有籍口去其他國家申請庇護

去台灣得唔得?
菜菜子搵左間辦公室改一下,掛個牌叫"台港交流辦公室"
結果做咩春?
原來諮詢窗口,即係叫班黑衣人想黎台灣,就告知現行法令如何
照足規 ...

笑腩死先真

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2020-7-2 07:48 AM 發表
唔鐘意中國既,請快啲走👍👍👍
講得對!想走既無謂再深化中港矛盾,搞到我地行街都就住唔比人跟

引用:

其實有班人鐘意中國,但鐘意嘅方式太奇特,最尾仲走去強奸人。

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-7-2 07:22 PM 發表

其實有班人鐘意中國,但鐘意嘅方式太奇特,最尾仲走去強奸人。
師兄強奸?定強姦?講清楚好喎

引用:
原帖由 天割之門 於 2020-7-2 07:56 PM 發表

師兄強奸?定強姦?講清楚好喎
「奸」喺簡體,「姦」係繁體。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]