• 瀏覽: 1,787
  • 回覆: 19
鄭文傑獲政治庇護了!逗留五年后可申請永居。各位黑勇士,除了恐攻襲警外,為甚麼不選擇低成本、低風險的方法取得英國難民身份呢?

直線國國王雖然見識有限不知何謂平面立體, 但只要在自己的國度開心過活每一天, 此生足矣.
影吓暴動嘅相,做業餘間碟都有機會移民英國㗎!

鄭文傑日前接受英國廣播公司(BBC)專訪時坦承,他確實有受到指示,到抗議現場蒐集訊息並回報,不過他強調,他做為一個香港人,也支持香港爭取民主的行為。

敘利亞難民並不需要呆5年,
黃絲蠢貨待遇比難民更差的遠,蠢貨趕快滾,
這樣香港人的平均智商能夠提升。   

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-7-2 09:47 AM 發表
鄭文傑根本是英國在港間碟。
仲係BBC認証的雞蟲間碟

名留青史在青樓,
嫖出民主變誅民。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-7-2 05:57 AM 發表
鄭文傑獲政治庇護了!逗留五年后可申請永居。各位黑勇士,除了恐攻襲警外,為甚麼不選擇低成本、低風險的方法取得英國難民身份呢?
日落帝國應該早少少公佈,咁班曱甴仔就唔使咁辛苦啦...雞蟲都可以.仲有乜嘢係唔可以嘅?

何殞屍都係基出個未來
穿一次曱甴裝就袋了不知多少捐款走人

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-7-2 11:18 AM 發表
何殞屍都係基出個未來
穿一次曱甴裝就袋了不知多少捐款走人
行行出狀員,處處可眾籌

🐤都係政治問題,大陰帝國果然犀利!🤪

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-7-2 11:30 AM 發表

行行出狀員,處處可眾籌
香港太富有

雞蟲叫雞叫出個未來

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-7-2 05:57 AM 發表
問柳方知助業成,  尋花猶振鄭家聲。
去年一覺青樓夢,  嬴得居英有傑名。

引用:
原帖由 zhangduan 於 2020-7-2 08:29 PM 發表

問柳方知助業成,  尋花猶振鄭家聲。
去年一覺青樓夢,  嬴得居英有傑名。
OMG
一條黑路走到底

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-7-2 08:51 PM 發表

OMG
一條黑路走到底
民主本來無退路
明知必死也臨淵

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]