• 瀏覽: 4,962
  • 回覆: 63
引用:
原帖由 tkinwong 於 2020-7-2 07:53 AM 發表

親友舉報?
有篤灰金 老豆都無情講啦

回覆 引用 TOP

大家太開心了,疏忽了—點!由買機票起,多個檢查,過期BNO點可以登機,班友攬咩呀!
CX 內有接班人?!
單程機票?!通常冇居留權,單程不能登機!係甴曱專機!

新聞話佢用特區護照出境但有本過期bno,唔洗唸到咁鬼ge,用過期護照出境地勤人員,機場保安狽唔起咁大單野架,單程機票正常係不能登機,但好多地勤人員唔會查,因為查都無用,求期上網買完俾地勤睇再取消反佢咪一樣!

有過期bno,就是可以在英5+1住

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

在銅鑼灣插傷警員是Sam Ko朋友,相中人係Sam Ko嘅客人,大家點錯相。
Sam Ko同個位客人已經喺警署備緊案,一陣會落口供,想通知你原因係我哋已經收到不同電話查詢,甚至恐嚇會破壞我嘅公司,所以希望你們能夠有人協助我澄清!

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

老終就啱啦

回覆 引用 TOP

做佢家人或親戚都好悲

佢著草冇水冇生活費
最後一定又係麻䪴屋企人,親戚

計時炸彈黎
亡命之徒六親都害?

大丈夫
性情如火
力拔山河

回覆 引用 TOP

過期bno 為什麼可以離境?

回覆 引用 TOP

抵X死,走佬不成,變成上路,坐10年,抑或終生呢 ?恭喜你,坐到屎忽爛 !😂👍👍😂🤣

回覆 引用 TOP

除咗講恭喜之外  真係開心到唔知講乜
希望個警察 早日康復!

回覆 引用 TOP

等睇走犯,搶犯,傘女的劇本。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 green2016 於 2020-7-2 06:17 發表

呢個死曲街今次大撚鑊,最少坐 10 年,抵撚死,正一杏加橙廢物 😷
坐到2030,J2敢就一生肖又十年,即22年!

99妖視隨時早被清洗!

2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!
引用:
原帖由 pqmboss 於 2020-7-2 07:47 發表

呢個一定要終身監禁
絕對要!

早有預謀,犯事後逃走!

2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!
引用:
原帖由 moonbeen 於 2020-7-2 06:42 AM 發表

一定判終身監禁。
唔重判邊有阻嚇力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hoishui 於 2020-7-2 09:14 AM 發表

民主黨胡志偉一句叫人去遊行連累幾百青年陷法網,盡毀下半生。
想問一吓胡志偉七一有無份參與遊行?
精人出口,笨'人出手。
胡先生7·1 好似唔多見佢有去遊行,但係佢早一日話佢一定去,我時運高睇唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 167667 於 2020-7-2 06:31 AM 發表

情節嚴重可判終身監禁,希望呢個係第一個
水官到

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]