• 瀏覽: 3,663
  • 回覆: 58
《港區國安法》前晚正式在本港實施,但亂港分子及黑暴仍無視嚴法,更趁法例實施後的首個七一回歸日繼續示威,萬人出動,銅鑼灣及

警方控制動亂未能成功,只拉得十個國安法違法者,太多漏網之魚了。😂😂😂😂😂😂

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200702/bkn-20200702033010208-0702_00822_001.html

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-7-2 05:53 AM 發表

《港區國安法》前晚正式在本港實施,但亂港分子及黑暴仍無視嚴法,更趁法例實施後的首個七一回歸日繼續示威,萬人出動,銅鑼灣及

?20200702043045

警方控制動亂未能成功,只拉得十個國安法違法者,太多漏網之魚 ...
圖片中高舉橫額和標語都吾只10個啦!

附件

Screenshot_2020-07-02_055538.jpg(129 KB)

2020-7-2 05:59 AM

因為別人不會一生陪伴著妳,唯有自愛,才能踏出尋找幸福的第一步。
香港有萬多流動小販賣沙河白粉!警察也只拉得
10數名一年!也有不少漏網之魚!警察必須努力執法!💪🏻💪🏻💪🏻

stone

回覆 引用 TOP

警察事後拉人都好叻架,香港警察加油👍🏻

監獄好快爆滿
可以直入羅湖福田看守所服刑

放心啦, 來日方長, 班死曱甴點會忍得住唔出黎.

舉報漢奸走狗及曱甴, 人人有責!!!
等於係旺角幾廿人紅公仔過馬路,拉得3,4個

回覆 引用 TOP

中央對曱甴仁慈,就係對良好市民殘忍

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-7-2 05:53 AM 發表

?20200702043045

警方控制動亂未能成功,只拉得十個國安法違法者,太多漏網之魚 ...
最緊要拉到班帶頭份子.
當中好多係無腦僵屍嘍囉,判多D帶頭人坐監,僵屍無人帶領,自然會消失...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
剛立法,拉到10個算係咁啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 starr 於 2020-7-2 10:26 AM 發表

中央對曱甴仁慈,就係對良好市民殘忍
乞兒人都系市民

唔緊要,慢慢拉,哪怕十年先拉得晒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xxcxxc 於 2020-7-2 10:23 AM 發表

放心啦, 來日方長, 班死曱甴點會忍得住唔出黎.
對,你心水清,曱甴最冇耐性,一日都忍唔住

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-7-2 10:31 AM 發表

乞兒人都系市民
乞兒人係暴徒

回覆 引用 TOP

國安法唔係用來拉這班人的

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]