• 瀏覽: 9,633
  • 回覆: 7
+8
引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-2 12:34 AM 發表
所以共匪就係放任班暴徒搞事, 等佢地神憎鬼厭, 可以順帶推呢D 惡法,
如果一開始就認真拉人, 有冇國安法都可以, 根本神又係佢鬼又係佢
叫D 執法既放鬆一年, 等香港人受害一年睇班傻人慢慢歸隊, 仲要幫維尼含撚, 吹到大陸好似人間天堂咁
中曬共匪D 計 ...
低能就低能啦 撤回修例 畀曬落台階你 唔識死想贏到盡 結果贏少少之後 輸身家 跟住話人畀你贏 你話你係咪白痴呀 你啲心態唔好去賭呀 輸死你都未天光

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-2 10:27 AM 發表

輸?? 輸既係香港人詐, 暴徒其實有冇國安法依法辦事根本就一年前都可以拉, 而家係借D 椅整個國安法, 等任何反對黨/要求民主既聲音都要滅絕, 政府咪可以想點就點, 大家以後好似大陸咁只能網上溫柔地投訴, 政府唔聽唔理就繼續溫罄提示,
幾年後比個貪過貪曾既貪官做特首隨時用國安法要你收聲你都冇得怨, 慘既係我地D 後生仲有幾十年, D 廢老最緊要餘年過得安靜, 下一代點死都唔關你事:smil ...
啲暴徒要攬炒 咪陪佢囉 冇問題呀 到將啲暴徒打殘 香港咪可以回覆寧靜囉 到時點樣講 經濟繁榮啦 有呢一班暴徒喺度 或者有一班暴徒教師喺度 新人源源不盡 當然一定要用 嚴厲嘅法例 嚟搞掂佢啦

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-2 11:10 AM 發表

暴徒既問題係政府執法問題, 係你個廢共慘正苦推D廢法比暴徒襯亂搞事,呢D有前科你應該預料到個後果
共匪同暴徒搞左PAT屎又唔即刻收拾,玩殘香港成年,
你要追究就問問共慘黨 ...
睇嚟你有原則性問題 香港係共產黨管轄嘅地方 你認為共產黨行嘅係惡法 咁樣已經唔使傾落去 只有打落去 你而家喊苦喊忽冇用嘅 輸咗成條街 你仲可以繼續輸落去 輸到一無所有 冇人阻你

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-3 12:45 AM 發表

就係,而家一國一制不受承諾, 當然變共產黨管轄嘅地方, 打橫黎既已經唔使傾落去
輸既係全香港人, 係大陸人既角度當然心涼, 香港可以一齊折墮 ...
你預咗自己折墮就好啦 我哋覺得唔知幾好 出街唔驚黑色暴力 唔啱聽就搵把遮住打人 而家仲未完全解決 完全解決咗之後 香港就會好似以前咁 至於你呢啲咁驚共產黨嘅 一係死咗去投胎 一係就搵地方移民吧啦 勉強冇幸福 共產黨對你再好 你都唔鍾意嘅 快啲走吧啦 我哋喺共產黨生活之下 呢幾十年都唔知幾開心 係今年畀你班友搞到雞毛鴨血啫

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-3 07:05 AM 發表

香港以前係冇國安法, 中共想拉人都難, 而家有左仲妄想香港變返以前咁?
發夢啦你, 往後係香港變大陸既年代同大陸人一樣折墮
喺你嘅偏見之下 中共做乜嘢 你都覺得唔啱㗎喇 都叫你走囉 勉強冇幸福啦 咁都唔明白 正常人完全唔國共產黨有乜嘢問題 比起港英時候更加好 係你啲無腦嘅 唔識攞嚟比較 咁你咪去英國囉 何必喺度抹黑呢 又唔係唔畀你走 自己冇本事 咁就唔好怨人啦

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-3 09:43 AM 發表

正常人類都覺得共產黨有問題, 全世界到大部分香港人都覺, 以前香港未真正係大陸統治,可以有反對黨,反大陸政策,
不過呢個時代正式過去,
你自己個腦有問題晤好代表大部分人類, 大陸人折墮, 新聞自由徘到尾,少數連同外面世界接觸都要用VPN既國家,
被評為人權重災區,醫療/食品安全/平均壽命都排到幾十名,民生方面全部廢,咁既國家你去住, 當然我打算移民,
就睇你地班共匪做大陸D短命種囉:s ...
你覺得自己係正常人咩 回歸廿幾年 共產黨對得住所有香港人 港英時代有嘅政治部 拉素入去影都冇 不能問 共產黨都冇繼續做 係你覺得有問題 係你嘅問題 97年前你反過英國未呀 陳方安生細佬間屋出現屍體 唔準問 香港回歸之後有冇呢啲case出過呀 你係畀人洗腦洗到冇曬腦 講得咁清楚要你走 勉強冇幸福 你又賴死唔走 咁你想點 係咪想同共產黨死過 咁多人送頭 唔爭在多你一個呀

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-3 10:20 AM 發表

共產黨對得住香港人乜野? 香港之前有反對黨去監控住班共狗奴才,晤比班共奴亂黎先冇咁快PK, 
次次都係想推D香港人晤想要既廢法, 明知暴徒/美國承機搗亂都要搞, 
你唔推根本就從來都冇人搗亂, 共產黨對得住香港人乜7野?
放咁多疫症害香港咁多次都唔夠? 冇你呢個黨, 香港就晤會有咁多問題, 

我就係準備走, 不過走左我都會反共,無他,共產黨PK個日我就可以返香港,我出世長大既地 ...
你病好未呀 明知美國搞香港 你叫共產黨避咗美國 唔係撥亂反正 仲喺度怨自己人 證明你思想係好有問題 人哋搞你 就梗係想辦法唔畀人搞 你嘅諗法 係改變自己 希望人哋唔搞你 所以你不如去美國啦 中國搞美國 你去叫美國遷就唔好畀中國搞啦 低能就冇辦法 連自尊都冇埋

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]