• 瀏覽: 23,227
  • 回覆: 356
  • 追帖: 1
+9
只有犯法的才會驚

如果咁講  個個國家國安法都侵犯人權自由了😤

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2020-7-1 11:16 AM 發表
人大常委昨日早上( 6 月 30 日)在北京「全票」通過《港區國安法》,至深夜 11 時,港府...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/20200630-2720copy_QmWgT_1200x630cropcenter.png

人大常委昨日早上( 6 月 30 日)在北京「全票」通過《港區國安法》,至深夜 11 時,港府終 ...
冇死刑,唔痛快解決犯人,確實唔人道

全城大清算清潔香港 READY GO!!!

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2020-7-1 11:28 AM 發表
甘死啦, d小學特別幼稚園d學生話, 教左我地甘耐怒愁中國點樣殺警察, 今日你又同我講點愛國親警察, 老師你想點呀, 我好混亂呀, 考試點寫答案呀 ...
故此,我覺得教育局係要抽稱呢類
(黃絲教師)出嚟接受以免有教壞
學生既情況出現.

既然香港冇左,咁仲唔快D走,
而家大把自由民主大國話收留你地,
有骨氣唔好做中華人民共和國香港
特別行政區既議員嘛。

幾時炒咗依條黐脷根黃教棍,條友遺害好大

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2020-7-1 11:16 AM 發表
人大常委昨日早上( 6 月 30 日)在北京「全票」通過《港區國安法》,至深夜 11 時,港府...

人大常委昨日早上( 6 月 30 日)在北京「全票」通過《港區國安法》,至深夜 11 時,港府終 ...
我今日特別覺得,我嘅人權受到保障。

仆街你兩條撚樣 我覺得香港返晒來呀 冇咗你兩條撚樣嘅香港可以全速前進啊  你唔好喺度代表香港人啦 你條撚樣喺度心目中係撚柒嘅廢物嚟嘅咋

引用:

你仲未走佬,偷渡去台灣?

呢D論點,大大話話講咗廿幾年,次次都的套呢堆論點去講點無自由,點無人權。

結果就廿幾年嚟好自由咁講香港無自由。

唔喺香港冇咗 喺香港啲廢物終於可以冇咗 今日出街呼吸啖空氣都新鮮啲

引用:
原帖由 樂善 於 2020-7-1 11:30 AM 發表
香港無左架啦
梁家傑 你話冇就冇 你邊位 咁驚 快撚D走啦
快撚D死才對!
😡

幾時會拉無良加結

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]