• 瀏覽: 23,187
  • 回覆: 356
  • 追帖: 1
+9
立左喇,英國仲唔批平權?係咪又想走數?

泛民成功爭取國安法!!!
梁家傑幾時比人用暴力解決

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2020-7-1 11:16 AM 發表
人大常委昨日早上( 6 月 30 日)在北京「全票」通過《港區國安法》,至深夜 11 時,港府...

人大常委昨日早上( 6 月 30 日)在北京「全票」通過《港區國安法》,至深夜 11 時,港府終 ...
你地爭取架嘛, 平民百姓比人放火燒, 私了, 搞到咁, 唔郁你班仆街? 個天都睇唔過眼啦

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2020-7-1 11:16 AM 發表
人大常委昨日早上( 6 月 30 日)在北京「全票」通過《港區國安法》,至深夜 11 時,港府...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/20200630-2720copy_QmWgT_1200x630cropcenter.png

人大常委昨日早上( 6 月 30 日)在北京「全票」通過《港區國安法》,至深夜 11 時,港府終 ...
香港有今日就係涼瓜黨羽搞成,真香港人要記住香港俾呢班白痴搞死

邊個同邊份報紙話太子站死過人!?快死出嚟自認散播仇恨政府!

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2020-7-1 11:40 AM 發表
其實唔緊要,5毛話過唔需要人權,又話唔要民主

所以『民主人權』對佢哋嚟講 係毫毛意義嘅嘢
既然無民主人權,咁你幾時離開香港?

"仲差過當初想像最差嘅情況"

好心你就唔好講出嚟la
咁咪代表你毫無預測能力
唔識死
誤判情勢
亂咁發起騷亂
帶香港人入死路

引用:
原帖由 男E 於 2020-7-1 11:19 AM 發表
香港無咗架啦, 但立場新聞仲有
香港無咗架啦, 梁瓜仲唔走?

香港緊係無啦 97回歸後叫中國香港 二線城市姐

引用:
原帖由 john_john_138 於 2020-7-1 11:20 AM 發表
立場新聞幾時執笠? 煽動市民仇恨政府。
立場新聞唔好以為delete post就冇人知!中硬

I can't breathe

香港冇架喇,咁點解仲唔走呢?
咪再係度攪攪震,講話「10點侵犯人權」,好明顯就是「散播白色恐怖」啦,同時就是煽動香港人反中情緒,已經觸犯法例了!

引用:
原帖由 男E 於 2020-7-1 11:19 AM 發表
香港無咗架啦, 但立場新聞仲有11323283
d工作人員好快去四川學變臉

立埸新聞都唔禁擺law

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]