• 瀏覽: 12,574
  • 回覆: 335
+34
尾國佬得呢d招數咋?死L開啦。

引用:
原帖由 一代股神 於 2020-7-1 11:11 AM 發表
美國國務卿蓬佩奧發表聲明,回應「港區國安法」在香港正式實施,警告將對北京採取新的反制措施,又形容北京對香港實施港區國安法,對香港和中國愛好自由的人民來講,是悲傷的一日。 蓬佩奧表示,將按總統特朗普指示,取消給予香港各項特殊待遇的政策,又說在北京吞噬香港、實施獨裁統治的同時,美國不會袖手旁觀。美國將與...

你老美收皮啦,關你什麼事,自己管好自己的事,你日日確診超過四萬就真係 ...
關你蛋治咩你老美!

我哋奉公守法正常愛國市民都不知幾happy😎

CIA香港分部巳著草, 悲傷的一天

四個大字.......................................關你 L 事

你老母個閪就真係悲劇喇!

引用:
原帖由 一代股神 於 2020-7-1 11:11 AM 發表
美國國務卿蓬佩奧發表聲明,回應「港區國安法」在香港正式實施,警告將對北京採取新的反制措施,又形容北京對香港實施港區國安法,對香港和中國愛好自由的人民來講,是悲傷的一日。 蓬佩奧表示,將按總統特朗普指示,取消給予香港各項特殊待遇的政策,又說在北京吞噬香港、實施獨裁統治的同時,美國不會袖手旁觀。美國將與...

你老美收皮啦,關你什麼事,自己管好自己的事,你日日確診超過四萬就真係悲劇。

新聞 ...
RTHK食屎啦

死肥西,吞你老味,香港從前已是中國的地方。

好啦 CIA 要滾回美國啦

引用:
原帖由 land12 於 2020-7-1 11:23 AM 發表
社會福利界強烈反對港區國安法聲明

全國人民代表大會〔下簡稱:全國人大〕於2020年5月28日通過「港區國安法決定草案」〔下簡稱:國安法〕,內容涵蓋任何分裂國家、顛覆國家政權、組織實施恐怖活動,以及外國和境外勢力干預特區事務的行為和活動,並即將納入《基本法》附件三,由特區政府公布實施。國安法對香港的自治、法治、人權和自由造成深遠的負面影響,也對社會福利界構成威脅和不安。就此,我們向 ...
你好X驚咩?

中國在香港設立國安公署

呢個咪就係商業交往嘅錨斷開咗嘅結果
如果冇貿易戰, 冇關稅, 冇制裁華為
中國都可能要諗多一陣

但係貿易戰都差唔多打成冷戰
香港咁少事咪重手打落去
睇你老美貿易戰, 新冷戰唔再升級, 又有咩新橋

引用:
原帖由 green2016 於 2020-7-1 11:17 AM 發表
係曱甴黃屍犯民最悲傷的一天,死肥鬼你說得對啊 😀😀😀
x2

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2020-7-1 11:39 AM 發表
中國在香港設立國安公署
唔係中國,係中央!!!

死豬兜,你老美無左香港呢個中國橋樑,睇你幾時PK貼地

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]