• 瀏覽: 12,573
  • 回覆: 335
+34
貓哭老鼠

肥佬蓬︰港區國安法實施對香港是悲傷的一天,所以我要制裁香港,使它更悲傷。
曱甴、毒果、RTHK、200幻人:萬歲!

引用:
原帖由 一代股神 於 2020-7-1 11:11 AM 發表
美國國務卿蓬佩奧發表聲明,回應「港區國安法」在香港正式實施,警告將對北京採取新的反制措施,又形容北京對香港實施港區國安法,對香港和中國愛好自由的人民來講,是悲傷的一日。 蓬佩奧表示,將按總統特朗普指示,取消給予香港各項特殊待遇的政策,又說在北京吞噬香港、實施獨裁統治的同時,美國不會袖手旁觀。美國將與...

你老美收皮啦,關你什麼事,自己管好自己的事,你日日確診超過四萬就真係悲劇。

新聞 ...
呢條友犯咗港版國安法。

已經係中國罪犯。

真係好期待美國大選侵侵連任失敗,就唔駛見到呢條死肥佬同條醜女人

老蓬就唔慌唔悲傷啦!係香港人都不知幾高興,當然除咗一小撮支持香港獨立嘅黃絲曱甴,有支持港獨嘅黃色物件唔同意嘅就反駁我啦!

美國國安法實施多年,美國人多悲衰?

哈哈哈哈!我好開心喔!

引用:
原帖由 一代股神 於 2020-7-1 11:11 AM 發表
美國國務卿蓬佩奧發表聲明,回應「港區國安法」在香港正式實施,警告將對北京採取新的反制措施,又形容北京對香港實施港區國安法,對香港和中國愛好自由的人民來講,是悲傷的一日。 蓬佩奧表示,將按總統特朗普指示,取消給予香港各項特殊待遇的政策,又說在北京吞噬香港、實施獨裁統治的同時,美國不會袖手旁觀。美國將與...

你老美收皮啦,關你什麼事,自己管好自己的事,你日日確診超過四萬就真係悲劇。

新聞 ...
自己又晤幫黃人,給佢地美國藉都無,宜家來貓哭老鼠假 慈悲

講到尾,就係美國自己無能力幫黃人。

當然黃人係晤底幫的!

無佢老美搞搞震!香港只會更好!

敵人悲傷 即係做對了

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-7-1 11:20 AM 發表

美國人命真係賤……
彭斯說......這是令人振奮....!!

美狗只識靠嚇, 佢地利益行先, 睇佢點制裁香港...

引用:

新聞 ...
老美衰野做盡,怕啲代理人被捉,爆大鑊

引用:

你老美收皮啦,關你什麼事,自己管好自己的事,你日日確診超過四萬就真係 ...
肥仔今日打左消毒藥水針未呀?

引用:

你老美收皮啦,關你什麼事,自己管好自己的事,你日日確診超過四萬就真係 ...
死肥柒頭!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]