• 瀏覽: 18,070
  • 回覆: 237
  • 追帖: 3
+6
引用:
原帖由 褲浪白條 於 2020-7-1 11:07 AM 發表
有個舊同學,每日係同學gruop post文宣,但今日仲未有
有冇幫佢CAP圖呀! 好快有求

作文都要有誠意、次次都狼來了

啲黃蟲死曱甴就係咁廢....!
成班死曱甴平日恃住疊友去私了良民百姓果時就巴巴閉...但而家就一隻二隻怕死咁懵閉閉...見到啲黃蟲敗類真眼冤...全部都只係一堆時代垃圾....! 

刪帖?ON 9! 刪咗都仲會有紀錄,港獨漢奸走狗真係怕事後追究?死咗去咪唔會追究囉

吾日三省吾身,自我審查係文明人嘅習慣。

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2020-7-1 11:23 AM 發表

Peter
呢個明顯係精神病,唔會告得入。

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-7-1 08:47 AM 發表
【明報專訊】全國人大常委會昨早通過「港區國安法」後,外界關注港人在社交媒體及網上討論區發表言論,會否「以言入罪」,其中網上討論區昨不少網民要求管理員幫忙刪帖,亦有網民退出部分facebook群組。有立法會議員說國安法通過後,網絡已掀起白色恐怖,憂慮自我審查風氣會愈趨嚴重。

【明報專訊】全國人大常 ...
我一早已經話香討唔係黃人上黎發反中亂港帖既地方,查清楚香討係比邊個買左,呢二年已記錄晒 IP及上網地點啦,刪都無用。

引用:
原帖由 奶露神街 於 2020-7-1 08:52 AM 發表
對首要分子或者罪行重大的,處無期徒刑或者十年以上有期徒刑;對積極參加的,處三年以上十年以下有期徒刑;對其他參加的,處三年以下有期徒刑、拘役或者管制。第二十一條任何人煽動、協助、教唆、以金錢或者其他財物資助他人實施本法第二十條規定的犯罪的,即屬犯罪。情節嚴重的,處五年以上十年以下有期徒刑;情節較輕的,處五年以下有期徒刑、拘役或者管制。

應該馬上監察所有教師、學校、大學教職員,徹查任何人&ldq ...
鄉土啲文宣曱甴丶毒果轉貼員,佢哋算唔算係煽動?

知驚咪好囉!

連登班人真係勁on9

曱甴轉帖員淆晒底

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-7-1 08:47 AM 發表
【明報專訊】全國人大常委會昨早通過「港區國安法」後,外界關注港人在社交媒體及網上討論區發表言論,會否「以言入罪」,其中網上討論區昨不少網民要求管理員幫忙刪帖,亦有網民退出部分facebook群組。有立法會議員說國安法通過後,網絡已掀起白色恐怖,憂慮自我審查風氣會愈趨嚴重。

【明報專訊】全國人大常 ...
揸 BNO 移民英國吧!

以後批評政府都話你顛覆國家

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]