• 瀏覽: 12,728
  • 回覆: 187
+7
乜民主唔系少數服從多數嘅咩?53:27喎!

引用:
原帖由 pqmboss 於 2020-7-1 05:46 AM 發表
老美甘鐘意玩顏色革命,今次比阿爺一鋪清袋
捉拿尾國在香港的間蝶/漢奸

多9Yu.

叫呢27國立即廢除他們的國家安全法,我等中國香港人立即跟隨。

不如全世界所有國家一齊取消自己的國安法,如何?

聯合國人權理事會27國反對港區國安法,53國支持,此法在民主程序上通過認同了!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2020-7-1 09:28 AM 發表
聯合國人權理事會27國反對港區國安法,53國支持,此法在民主程序上通過了!
肯定要通過,因它們也有國安法!!

祝賀國安立法!

反對個D國家, 你地自己有無國安法先?

引用:
原帖由 海邊異幻象 於 2020-7-1 09:10 AM 發表
乜民主唔系少數服從多數嘅咩?53:27喎!
民主係專搵笨柒㗎

果27個國家先取消佢哋國家嘅國安法先出嚟叫口號啦
引用:
原帖由 win9876432 於 2020-7-1 05:39 AM 發表
《港區國安法》正式生效,27個國家周二(6月30日)在聯合國人權理事會第44次會議上發表聯合聲明,要求中國重新考慮是否推行此法,並稱該法破壞了香港的自由。

?20200701044406

這27個國家包括英 ...

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-7-1 09:41 AM 發表

民主係專搵笨柒㗎
所以,香港啲曱甴咪信到十足!蠢過只豬,所以啲黃店有只豬嘅嘜頭,好撚好笑

歐美反華圍華,侵華之心不死,點解對加泰唔出聲,點解唔將自己的國安法取消。

引用:
原帖由 win9876432 於 2020-7-1 05:39 AM 發表
《港區國安法》正式生效,27個國家周二(6月30日)在聯合國人權理事會第44次會議上發表聯合聲明,要求中國重新考慮是否推行此法,並稱該法破壞了香港的自由。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200701/photo/bkn-20200701030921716-0701_00972_001_01b.jpg?20200701044406

這27個國家包括英 ...
我覺得佢地需要取消自己國家安全法先可以有資格叫香港唔可以有

引用:
原帖由 mandy_lai84 於 2020-7-1 07:27 AM 發表
美國應該係第一次玩"人地既人權"失敗
唔會係最後一次囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]