• 瀏覽: 54,026
  • 回覆: 642
  • 追帖: 3
+17
引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-7-1 06:59 AM 發表
甘犯民咪又繼續存在
會變成可愛小貓了🤣🤣

有咗國安法  啲反中L即時 老實咗好多

幾時拉鳩呀盧偉聰
E條冚家鏟有份搞到今時今日甘既局面

港台可以復播頭條新聞了

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-7-1 05:34 AM 發表
黑暴見好不收,以為中央不敢出手,咄咄逼人,自作孽不可活
咁多年23條立唔到,黑暴一年搞掂,快靚正神人呀

引用:
原帖由 thunderpig 於 2020-7-1 07:01 AM 發表
一天都光晒,好感動😭
同感😭

立國安法, 是暴徒曱甴逼出來的, 暴徒 曱甴唔好賴人

大劉應該著左草,上年見佢仲串串貢。

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2020-7-1 06:00 AM 發表

引人憎恨港府? 咁中聯辦同林奠咪要坐成世囉?
隨便你班曱甴點理解囉!

王喜仲有無港台出現啊?

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-7-1 06:58 AM 發表

嘩!即係如果大陸因為立國安法被美國制裁,14億人食草,都係罪在泛民?
大陸糧食9成係自給自足,幾時要靠老美?

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-7-1 06:11 AM 發表
攪咗成年,曱甴們成功爭取國安法。。。
缺一不可

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-7-1 05:27 AM 發表
【明報專訊】香港回歸23周年前1小時,即昨晚11時,特區政府把全國人大常委會剛通過的「港區國安法」刊憲,即時生效。國安法條例規管的4類罪行:分裂國家、顛覆國家政權、恐怖活動和勾結外國或境外勢力危害國家安全,罪行重大者均可處終身監禁。其中破壞特區政權機關場所及設施,使其無法正常運作納為「顛覆國家政權罪」;破壞交通工具、設施、電力設備等則屬「恐怖活動罪」。根據條例,「特區維護國家安全委員會」的決定不受 ...
師兄嘅評論巧抵死泛民黑暴呢次真捉蟲

引用:
原帖由 CK.STEVEN 於 2020-7-1 06:30 AM 發表
只可以講句泛民為咗2會議席,不惜破壞香港所有價值觀,逼中央用重典冶香港。
回歸後泛民立黨就係亂港成政治本錢

國安法來得好黃屍死靜,香港國泰民安。👏👏👏

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]