• 瀏覽: 2,521
  • 回覆: 58
  • 追帖: 1
+2
昨日最多急瀉超過百分之五,低見八仙七,再創歷史新低,相較歷史高位更已累瀉逾九成。

是時候進行槓桿收購?

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200701/00176_012.html

如果我地買左佢。我就可以在蘋果日報日日寫社評支持共產黨了

以逍遙兄你嘅實力,一個人就夠能力買起成間蘋果。
以後可以安心咁做一個愛黨愛國嘅逍遙社評人。
引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-7-1 05:27 AM 發表

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-7-1 05:27 AM 發表
國家傳媒以理性去探討國家政治經濟社會民生問題有高學歷,有經驗。以樓主老僧見解no way

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-7-1 05:47 AM 發表
以逍遙兄你嘅實力,一個人就夠能力買起成間蘋果。
以後可以安心咁做一個愛黨愛國嘅逍遙社評人。

...
我諗住在香討衆籌咋。我只想負責訪問女星

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2020-7-1 05:50 AM 發表

國家傳媒以理性去探討國家政治經濟社會民生問題有高學歷,有經驗。以樓主老僧見解no way
Yes way。 我負責娛樂新聞緊跟10A的生活

神仙股!10合1再1供10
做老千股,殺光自己人再著草
肥老泥早有兩手準備
出來大聲講我係中其餓底~
哈!哈!哈!

你係澳洲咁多樓,都要眾籌???
引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-7-1 05:52 AM 發表

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-7-1 05:58 AM 發表
你係澳洲咁多樓,都要眾籌???

澳洲?澳門我就去過

老僧去酒樓飲早茶

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-7-1 05:58 AM 發表
神仙股!10合1再1供10
做老千股,殺光自己人再著草
肥老泥早有兩手準備
出來大聲講我係中其餓底~
哈!哈!哈!
咁我點幫共産黨收購蘋果日報

會唔會跌到零

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-7-1 05:52 AM 發表

毒果個朵咁臭,賣嚟會貶低身份

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020/7/1 05:52 發表

風月版?

引用:
你傻㗎?錢俾乞兒都會講聲多謝.你俾錢淫媒只會被人恥笑戇鳩.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]