• 瀏覽: 3,826
  • 回覆: 51
+3
治亂世必須用重典

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-7-1 06:09 AM 發表

個錢蟻都唔知去咗邊
返咗印度飲尿

引用:
原帖由 samndean 於 2020-7-1 06:26 AM 發表

返咗印度飲尿
香港咁好搵 唔會返印度掛

大巴扯落黃官塊面 

真係好痛快

水鬼不能升城隍啦 😀😀😀

佳麗點算好

引用:
原帖由 beelzebub 於 2020-7-1 06:55 AM 發表
佳麗點算好
去選香港小姐囉,淨係個名都夠贏🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

直頭要拉漢奸髮官啦.

引用:
原帖由 beelzebub 於 2020-7-1 06:55 發表
佳麗點算好
佳麗做雞都冇人叫!

引用:
原帖由 甩轆 於 2020-7-1 05:43 AM 發表
今次呀爺明確大大巴重擊司法界,等班9官自以為一國兩制下高高在上,目中無國,經過今次,以後法官在中國香港無地位可言,只要9官做番本份,呀爺亦吾會干涉。 ...
唔怪得班9官最近判刑都正常番好多啦

引用:
原帖由 做乜很 於 2020-7-1 02:32 AM 發表

水佳麗大人再敢叫暴徒曱甴做優秀的細路,就拉埋佢
佢喺大陸俾人拉過啦,又唔係未俾人拉過。

請祖國馬上再審核所有在港法官。人格,政治取向,判決的偏頗。尾門才是最重要。

個人認為:很多法官是漢奸及特工。傾覆祖國,香港。

用所判案件來看,絕無偏私。

而曾經宣誓或者聲明擁護基本法、效忠香港特區的立法會議員、政府官員及公務人員、行政會議成員、法官及其他司法人員、區議員,亦會於判決後即時喪失該等職務,並喪失參選或者出任上述職務的資格。上述規定資格或者職務的喪失,由負責組織、管理有關選舉或者公職任免的機構宣布。

9官終於有國安法規管牠們了.....

引用:
原帖由 做乜很 於 2020-7-1 02:23 AM 發表
全國人大常委會會議昨日(6月30日)通過「港區國安法」草案,詳細條文內容曝光。其中,有關審理相關案件的法官要求亦有列明,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200701/photo/bkn-20200701001752148-0701_00822_001_01b.jpg?20200701012039

曱甴以後都唔洗旨意有假髮護航啦:smile_o12 ...
不知道以後有沒有再出現為犯暴民 辯護 的法官 呢

堵塞警察拉人法官放人呢個漏洞

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]