• 瀏覽: 35,658
  • 回覆: 367
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-6-30 11:28 PM 發表

胡志矮 記得聽日帶頭衝
傻啦...佢梗係叫人衝啦......
容乜易無左十皮人工架.....

兩條2打6出嚟托咩!

尾圍都收晒皮啦!🤭

回覆 引用 TOP

做烈士,無人阻到你,梗要拉個重犯殺一儆百

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-6-30 10:33 PM 發表

餵~遊咩行呀??阻9住新一哥搞外圍同黑財呀pok kai~吾L搞黒~你金主鬼有$俾你班民屎仆街呀??

嘩~500億搞創科~就系俾黑警黑社會搞網上賭博玩釣魚機呀??打麻雀呀????

嘩~習大公安克志老豆你玩吾玩呀??今晚俾你2位老人家~

你班黑社會黑警群黨塞傳單入信箱宣傳?? ...
你都語無倫次...講野九唔搭八咁...! 話你無精神病...怕且都無人信...你真係可憐...!

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-6-30 11:31 PM 發表

傻啦...佢梗係叫人衝啦......
容乜易無左十皮人工架.....
唔衝佢今年都玩完啦

衝就可能仲有機會

回覆 引用 TOP

即拉呢兩件嘍囉先!開鋒!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-6-30 09:56 PM 發表

民主派在終審法院外交代明日7.1遊行行動安排。民陣副召集人陳皓桓指,今次以個人身分發起遊行,反對訂立港區國安法,又指民陣今日下午將就七一遊行...

條死人妖話聽日留係屋企幫人含撚含一日,派呢兩隻道友出嚟送屎
...
條賓賓痕為了爆菊肯為傑哥四為泉叔忙?

回覆 引用 TOP

我撚信你出嚟行,一行就周9你

回覆 引用 TOP

睇吓7·1 到底有幾多人出嚟示威遊行先,佢哋刻意去踩國安法底線,探路,曱甴自求多福啦

回覆 引用 TOP

反對訂立國安法遊行,仲吾系分裂國家、顛覆國家,仲走出嚟,正一智障

回覆 引用 TOP

可以判終身監禁???👀

回覆 引用 TOP

送死狗?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-6-30 10:33 PM 發表

餵~遊咩行呀??阻9住新一哥搞外圍同黑財呀pok kai~吾L搞黒~你金主鬼有$俾你班民屎仆街呀??

嘩~500億搞創科~就系俾黑警黑社會搞網上賭博玩釣魚機呀??打麻雀呀????

嘩~習大公安克志老豆你玩吾玩呀??今晚俾你2位老人家~

你班黑社會黑警群黨塞傳單入信箱宣傳?? ...
你好L 7 H 蠢😄

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-6-30 09:56 PM 發表

民主派在終審法院外交代明日7.1遊行行動安排。民陣副召集人陳皓桓指,今次以個人身分發起遊行,反對訂立港區國安法,又指民陣今日下午將就七一遊行...

條死人妖話聽日留係屋企幫人含撚含一日,派呢兩隻道友出嚟送屎
...
兩隻漢奸短命種相

[ [ [ Work Hard, Play Hard ] ] ]

回覆 引用 TOP

個人身份唔緊要,多個5O人阿sir會做嘢👋

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]