• 瀏覽: 2,019
  • 回覆: 56
+2
英國外相藍韜文說,深切關注全國人大常委會通過「港區國安法」的報道,形容是嚴重的一步,英國政府將會在法例條文出爐後,再發表聲明。

唔係話一通過香港國安法就撳掣咩!

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1534921-20200630.htm?spTabChangeable=0

襟掣啦, 英國你話即襟掣那個居英權去了邊呀, 唔係口爽, 講過算9數咁冇面呀

送個掣比佢㩒

附件

07373381-5554-4EAD-A924-B35A9513DDC5.jpeg(24.84 KB)

快啦,現在就關注
之前就實牙實齒
正76

關注咋???講好嘅居英權呢???
又話國安法一過,即刻俾居英權 BNO 嘅。

慘豬豬囉,一班「反中傻B柒B」又炒車了。
引用:
原帖由 ntworks 於 2020-6-30 06:46 PM 發表
英國外相藍韜文說,深切關注全國人大常委會通過「港區國安法」的報道,形容是嚴重的一步,英國政府將會在法例條文出爐後,再發表聲明。

唔係話一通過香港國安法就撳掣咩!

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/componen ...

脫歐未傾掂,仲理其他

大把香港人去英國?拿

香港唔少柒頭屌拿星信㗎,呢吓最⋯⋯好笑。
引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2020-6-30 06:55 PM 發表
快啦,現在就關注
之前就實牙實齒
正76

Bno繼期唔平,我有同事一家八口續曬,笑

係咪話開啟接收bno,到時香港民主暴力去咗英國,而且仲係黃皮膚人種,如果英國真係肯收,97回歸就已經接收港人,唔需要等到現在

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-6-30 06:49 PM 發表
襟掣啦, 英國你話即襟掣那個居英權去了邊呀, 唔係口爽, 講過算9數咁冇面呀
搵唔到個掣...

說好的居英權呢...........不是說一通過.........即時無條件比香港人有居英權.....!!

又話接收曱甴?

引用:
原帖由 傲奴 於 2020-6-30 07:02 PM 發表
Bno繼期唔平,我有同事一家八口續曬,笑
擺到明就係英國佬想掠一筆
錢袋咗,居英權慢慢等下啦!
唔知點解有人信大英海盜嘅說話

英國佬話: 襟左啦....... 原來個制其實係顯示 "關注" 既燈箱.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]