• 瀏覽: 3,310
  • 回覆: 67
上次發動罷工嗰隻IT黑醫護員工, 犯蟲零都唔敢郁佢, 依家疫情已經淡化, 醫管局點解到依家都唔敢捉隻曱甴出來祭旗殺一警百?

人生有很多沒有道理的事情                这里是中国
預料之內的事沒有發生                     This is China
預料之外的事卻發生了                  中国 - 最炫民族风
如是我聞 必作如是觀

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 IMS 於 2020-6-30 05:22 PM 發表

準備炒人啦
香港係行醫護保護主義,依樣嘢冇可能做。

回覆 引用 TOP

咪L得個講字,炒晒班黑醫護啦

回覆 引用 TOP

問題是現在就係有,上年搞罷工,以眼還眼 既黑醫 不是搞政治?
有沒有追究先?內部都好似無喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2020-6-30 05:13 PM 發表
https://image.stheadline.com/f/6 ... 1681595.jpeg醫管局召開大會,討論新冠肺炎疫情最新情況及去年重點項目進度報告等。醫管局今午召開大會,討論新冠肺炎疫情最新情況及去年重點項目進 ...
我都好想知道HA點處理紅十字會單野

回覆 引用 TOP

個個都犯賤,唔出國安法唔做嘢

回覆 引用 TOP

一於炒哂

回覆 引用 TOP

阿老范,嚴肅處理已經俾教育局專利咗喎,你要諗過另一個藉口

回覆 引用 TOP

范鴻齡及羅范椒芬...........感覺是庸官...............!!

一個弄到教育界七國咁亂..........一個弄到醫管局不知所謂...........這兩兄妹真的不是好官...!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任
講都有半年。  幾時做野啊?

引用:
原帖由 出入夜婆仔 於 2020-6-30 06:33 PM 發表

講都有半年。  幾時做野啊?
范家這兩兄妹感覺有點問題.........是否要北京搵人查一查.....!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skyeyes 於 2020-6-30 05:22 PM 發表

黑醫護一定要踢出業界
「每一步都會尋求法律意見,現時由人力資源部跟進。」
即係已經有炒人構思

回覆 引用 TOP

希望范生講得出,做得到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2020-6-30 05:13 PM 發表
https://image.stheadline.com/f/6 ... 1681595.jpeg醫管局召開大會,討論新冠肺炎疫情最新情況及去年重點項目進度報告等。醫管局今午召開大會,討論新冠肺炎疫情最新情況及去年重點項目進 ...
我想講 你入一次醫院就知
周圍都係政治標語

回覆 引用 TOP

帶入醫院與帶入醫管局有區別

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]