• 瀏覽: 15,451
  • 回覆: 5
+20
引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-6-30 05:11 PM 發表
歐盟對中國通過港區國安法表示憤怒。 歐盟理事會主席米歇爾對北京的決定受到遺憾。 歐洲委員會負責人馮德萊恩說,歐盟正在與國際夥伴討論任何可能的應對措施。 蓬德萊恩說,將評估港區國安法,強調國安法對香港的司法制度造成重大的不利影響,香港居民應該受到充份法律保護。

香港要面對美、英、歐盟制裁了

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/153 ...
係共九要面對全世界圍剿,等收屍。

引用:
原帖由 今生何求 於 2020-6-30 08:31 PM 發表
你講嘅係唔喺收黃屍呀?
8國聯軍你聽過未?

引用:
原帖由 今生何求 於 2020-6-30 09:37 PM 發表
   係韓戰時期土八路得小米加步槍嘅超級落後武器,都打到17國全重裝機械器化精英部隊由鴨綠江好似趕狗咁趕到去釜山到爭啲要跳落水游返去東京,𠵱家邊嗰什麼八國聯軍去邊度搵齊呀?有都去咗控制佢哋國民要佢哋戴罩防疫喇。  ...
你自己睇,強國自願去死軍最後參戰,但係死傷左幾多人,哈哈哈哈哈。

加上呢一個年代,世界已經決心要徹底剷除共九。等收屍無講錯。

附件

Screenshot_20200630-230805_Samsung Internet.jpg(542.14 KB)

Screenshot_20200630-230805_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 今生何求 於 2020-6-30 11:16 PM 發表
   咁即係你講吓土八路志願軍死亡、失蹤、受傷同投降人多定17國精英部隊人多呢?如果你識計數嘅話自己數下。  
計你條毛咩,資料好易揾到。保守比例都1:2。

附件

Screenshot_20200630-232625_Samsung Internet.jpg(121.04 KB)

Screenshot_20200630-232625_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 今生何求 於 2020-6-30 11:32 PM 發表

我係我哋大美國嘅Washington DC嘅韓戰紀念碑度寫清寫楚﹐聯合國軍死亡、受傷、失蹤同投降人數都數唔掂﹐你邊𨶙間黑店山寨學校畢業呀?
陣亡數字,將失蹤同死亡合計已經好準。

引用:
原帖由 今生何求 於 2020-6-30 11:39 PM 發表

返去由幼稚園讀起再勤力去補習數學至緊要呀!
知唔知點解你地會失敗?就係因為你地唔識接受現實,只會咀炮。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]