• 瀏覽: 15,482
  • 回覆: 260
+20
關你7事咩……歐盟

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-6-30 06:13 PM 發表

中方已單方面認為係過期文件, 所以無必要指出邊1條了
重點是不平等條約...........在二戰結束之後........英國應該歸還土地比中國.....!!
卻英國沒有按國際法去做........不是中國用出兵威迫.........英國根本不想歸還土地....!!
原則上北京是同英國海盜交易........所以中國按條約執行已經比足面英國....!!

表示憤怒 關李叉

系唔系歐盟又㩒掣可以移民到他地包食包住?

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-6-30 06:14 PM 發表

2046會俾, 前提係要你有一億資產, 英國歡迎你
俾就是無條件啦,仲要一億資產?!不過到時大部份人都果頭近,去唔去都無意思

0n 柒 L 9!只可以外國有國家安全法,香港不可以有?

成功攬炒,香港人,自己玩死自己。

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-6-30 05:59 PM 發表
歐盟對港區國安法通過表示憤怒,但中國仍是良好商業夥伴
點都要出黎政治表態一下既,邊夠真正得罪中國

歐盟真白痴

英國的BNO呢........................!!

引用:
原帖由 亞視生活 於 2020-6-30 05:29 PM 發表
如果中共連通過一條國內法律都怕班白鬼指指點點,咁仲洗去收返台灣?
中國立自己的法怕你鬼佬指指點點仲使出來行。

咁大家咪睇吓西方國家在自身疫情擴散之下攞D咩應對出黎囉。

實嬲啦,無左個間諜活動主要地方

引用:
原帖由 tomymt 於 2020-6-30 06:21 PM 發表
0n 柒 L 9!只可以外國有國家安全法,香港不可以有?
加泰搞獨立果d要坐十年...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]