• 瀏覽: 15,486
  • 回覆: 260
+20
商咩討啫,即刻撤資啦笨柒

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-6-30 05:59 PM 發表
仲要考慮到2047, 等到一國2制過期, 就唔洗考慮
2046會俾既,不過合資格的都死得八八九九

So what? WFC!

最後又死死地氣來香港做生意賺香港人大陸人啲錢

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-6-30 18:02 發表

違反了邊一條?
中方已單方面認為係過期文件, 所以無必要指出邊1條了

憤怒就唔好忍了,傷身呀

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2020-6-30 18:10 發表
So what? WFC!
我想食KFC

引用:
原帖由 ivanhohoho2 於 2020-6-30 06:10 PM 發表

2046會俾既,不過合資格的都死得八八九九
2046會俾, 前提係要你有一億資產, 英國歡迎你

引用:
原帖由 samndean 於 2020-6-30 06:07 PM 發表
商咩討啫,即刻撤資啦笨柒
打開中國大門香港站在重要角色.........弄死香港反為對歐洲及美國無好處.....!!
北京老早知道呢........就想看看香港人的本質是什麼才出手....!!

快d接收哂d黑暴曱甴,快!

引用:
原帖由 令狐椒 於 2020-6-30 05:27 PM 發表
白人至上主義抬頭,  企圖管轄其他國家內政.

好在中國有中共保護.
我爸今年85歲,1957年偷度來港,全家就他受過共產黨的苦。到今天,全家最支持中共的就是他。

又睇吓會點
無錢賺生意
幾咁民主制度,歐州商人都唔會去設立公司

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-6-30 05:11 PM 發表
歐盟對中國通過港區國安法表示憤怒。 歐盟理事會主席米歇爾對北京的決定受到遺憾。 歐洲委員會負責人馮德萊恩說,歐盟正在與國際夥伴討論任何可能的應對措施。 蓬德萊恩說,將評估港區國安法,強調國安法對香港的司法制度造成重大的不利影響,香港居民應該受到充份法律保護。

香港要面對美、英、歐盟制裁了

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/153 ...
歐盟已經系美國收買左

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]