• 瀏覽: 41,140
  • 回覆: 306
+17
漢奸一攬表?

引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-6-30 03:07 PM 發表
李柱銘呢? 
轉咗做污點証人,唔係,係轉咗做港版國安法代言人,忽然好撚愛國。

中國政府都未得閒郁你,蛇蟲鼠蟻已經驚到搵窿捐,革命喎!真係得啖笑!😆

希望國安法成立實後,捉曬哩班人去審

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-6-30 03:04 PM 發表
●陳方安生
6月26日發聲明,指年事已高,加上女兒離世對她造成沉痛打擊,決定從公民及政治工作退下「過較平靜生活」
●陳雲
6月28日在社交媒體宣布退出香港社運,指香港大部分人不需要他的社運理論指導
港版國安法通過後(6月30日早上全國人大常委會全票通過)
●黃之鋒
6月30日宣布退出其創立的香港眾志及辭任秘書長一職
●羅冠聰
同日宣布退出香港眾志,羅為香港眾志創會主席
●周庭
...
呢班貪生怕死嘅小人, 連狗都不如

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-6-30 03:04 PM 發表
●陳方安生
6月26日發聲明,指年事已高,加上女兒離世對她造成沉痛打擊,決定從公民及政治工作退下「過較平靜生活」
●陳雲
6月28日在社交媒體宣布退出香港社運,指香港大部分人不需要他的社運理論指導
港版國安法通過後(6月30日早上全國人大常委會全票通過)
●黃之鋒
6月30日宣布退出其創立的香港眾志及辭任秘書長一職
●羅冠聰
同日宣布退出香港眾志,羅為香港眾志創會主席
●周庭
...
冇交代D錢去咗邊?

引用:
原帖由 英奴喪鐘 於 2020-6-30 03:32 PM 發表
DQ 各級參與 支持暴亂的議員

禁止他們 參選資格  
X 2

引用:
原帖由 palive 於 2020-6-30 03:59 PM 發表
如果唔係咩叫曱甴呀,曱甴有事會四散嫁嘛!
講得好👍

邊個幫佢地起個咁貼切嘅名呢

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-6-30 03:02 PM 發表
全國人大常委會今早(30日)以162票全票通過「港版國安法」草案,料明日(7月1日)起生效。在草案醞釀期間,不少反對派人...

?20200630142802

又話齊上齊落,無畏無懼,
依家就個撚個割蓆自保

...
表面唔反, 暗裡反.

狗走

🐔🐶走呢句成語嘅完美演繹

做人做到噉又何必呢。

唔走就笨柒

美爹都斷糧嘞,仲點搞?

引用:
原帖由 Video 於 2020-6-30 03:57 PM 發表
最想睇唔係呢班,係做梗公務員那班。而且等食長俸捉多幾件,政府可以慳好多
無錯。最想對付呢班

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]