• 瀏覽: 25,516
  • 回覆: 282
+11
引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-6-30 03:10 PM 發表

周小龍周身債,急需呢21日速賣貨套現走路,否則死都唔掂
呢位師兄醒啦,呢條友根本欠好多街數,貨款都欠好多間廠,經常有人去佢粉嶺公司追數,但又成日扮唔喺公司,我以前做間公司都經常追佢,又成日欠商場租

反正無生意,免費宣傳下,吸引D YC 來嘆冷氣都好

違反租約條例

引用:
原帖由 死蠢無罪 於 2020-6-30 03:16 PM 發表

黃絲就係這邏輯:自以為是,明明連累人哋,仲話政治打壓。
黃狗通常都係揾呢個藉口

目前就係開記招,免費宣傳囉

新世界救你一命

好野,抵死

唔通放隻大陸仔吃蝙蝠就無問題,還可能減租.

引用:
原帖由 Active318 於 2020-6-30 02:34 PM 發表
荃灣愉景新城商場(D PARK)的童裝店Chickeeduck,早前設置兩米高、手持「光復香港」旗幟的港版「民主女神像」, 商場早前去信要求移除雕像,指店舖的「展覽」不符合租約,舉辦展覽需持有公眾娛樂場所牌照。Chickeeduck至今未有移走「民主女神像」,直至昨日(29日)收到業主電郵通知將不獲續租,需要在21日內搬走。行政總裁周小龍對《香港01》記者說,事發突然,認為是政治打壓,之後會召開記 ...
咩行行政總裁周小龍在人地商放臭屎,仲話人政治打壓,勁衰格 !

出面街大把地鋪租,租間再大的,使乜怕呀,擺多幾個都得,加埋靈位弓奉之前幾位勇士,實大把人幫襯

有趣的是愉景新城現在不怕手足來報復了。

引用:
原帖由 死蠢無罪 於 2020-6-30 03:16 PM 發表

黃絲就係這邏輯:自以為是,明明連累人哋,仲話政治打壓。
所以那些大學學棍心口掛著政治,犯法坐監大學也不敢炒。

曱甴氣數將盡

引用:
原帖由 ken1971ng 於 2020-6-30 03:27 PM 發表

呢位師兄醒啦,呢條友根本欠好多街數,貨款都欠好多間廠,經常有人去佢粉嶺公司追數,但又成日扮唔喺公司,我以前做間公司都經常追佢,又成日欠商場租 ...
周小龍而家所做嘅一切只有一個目的,就係急速套現走路

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]