• 瀏覽: 1,752
  • 回覆: 59
+2
引用:
原帖由 diuadm9 於 2020-6-30 02:25 PM 發表
全國人大常委會會議今早表決並全票通過訂立港區國安法草案。據了解,草案列明四項罪行按嚴重性分級量刑,最低刑期是3年,最高刑罰為終身監禁,法例沒有追溯力。 在北京列席會議的港區人大代表葉國謙說,通過一刻在場人士掌聲熱烈,認為是市民期望已久,相信現時的草案具有震懾性及阻嚇性,不是無牙老虎。 葉國謙說草案已...

https://www.discuss.com.hk/images/hot-live/ca ...
國安法一立
啲廢柴港毒L個個走L晒都夠膽調返轉啲野黎講?
一係話退休,一係話退黨,一係話唔關自己事
啲毒L廢到咁
智商堪憂

等我又CAP低啲有潛力煽動同分裂0既POST先
睇下國安法之下啱唔啱駛
希望可以鏟除晒啲仆街黃屍黑暴人渣文宣
一洩正常香港人心頭之恨

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 diuadm9 於 2020-6-30 02:32 PM 發表

係就快D喎
唔做正契弟🤭

俾location你
快L D報狗啦

有機會我都想做返個良好市民
咁我都希望有啲匿係電腦背後散播仇恨、散播謠言0既
警方會受理啦,鏟除晒啲仆街文宣

咁你都要繼續努力喎
難保有一日台灣比中共收返都唔奇喎

不過話時話
唔係香港人係香港個度搞風搞雨0既?
咁衰格架?其心可誅喎
唔通你就係傳說中0既1450?

蔡腫桶單走私私煙案搵條友食左就不了了之
腫桶專機有私煙個腫桶都唔知?就咁搵左條友頂左就算?
一係你個腫桶真係堅廢(咁下次放炸彈咪死Q左?)
一係根本就係自己貪就搵替死鬼啦

陳菊牽涉咁多貪腐係高雄落選做唔到市長
竟然可以做監察長?
相反韓國瑜解決咁多民生問題
最後竟然比咁多廢柴呆蛙毒L罷免
竟然唔追究陳菊多年瀆職,但就急不及待去搞有所作為0既韓國瑜
你話呆灣係咪全世界一大笑料黎?

爛返去你台灣個度打啦
你地依家國民大戰緊
唔好再做鍵盤戰士喇
有種就衝出去大打一場啦

提示: 違規內容已被屏蔽
呆灣兄,又係你啊?

引用:
原帖由 diuadm9 於 2020-6-30 04:20 PM 發表

一句話
等左幾廿年都冇開波
中印之役
俾人打到落荒而逃

中國依隻冇牙老虎
算把啦

會咬人既狗係唔會吠既

😂😂😂
傻仔黎0既
唔知邊啲廢柴輸左去左台灣講話反攻大陸講左幾十年呢?
仲未黎0既?
你個民進黨連修個憲都唔敢0既?
國民黨都開左綠燈喎
你解釋下點解民進黨咁廢唔敢修憲架?

仲有個ECFA呀
你個廢柴總統未上台前話馬英九搞呢個ECFA賣台個喎
點解已經做第二屆腫統都唔撤回架?
你個廢柴蔡腫桶唔通都係度出賣台灣奶共
你又解釋下

你搞清楚啦
係印度喊苦喊忽,話中國用狼牙棒兇狠喎
呆蛙知識真係薄弱到一個極點

原來呆蛙1450咁鬼廢
一樣野都答唔到人
影衰晒台灣

講真。我就以事論事。你系台灣講大聲D都無事。。法律根本耐你唔何。。。。恭喜你。。但特工就唔包。。每年咁多無故死亡。其實官方唔講。大家都明啦

引用:
原帖由 diuadm9 於 2020-6-30 04:48 PM 發表

恐嚇?
好驚喎😁
講事實。你驚唔驚唔關我事。一。我無反共。二。無反台。三。無反美。你

主題標籤 #葉國謙
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]