• 瀏覽: 1,911
  • 回覆: 47
+4
尾國政府真係垃圾, 日日國家安全國家安全其實係咪無其他?咁大個國家怕一個城市係一間公司?

仲以為唔出口乜巴閉嘢,軍用設備🤭

咁怎解之前唔保障尾國國家安全?
尾國為了香港犧牲國家安全?
香港有一國兩制尾國就犧牲國家安全?

信尾國一成相目失明.

引用:
原帖由 嘩眾取寵死宅男 於 2020-6-30 01:37 PM 發表
美國表示,停止向香港出口軍用設備。 美國國務卿蓬佩奧在聲明中表示,美國被迫採取行動,保障美國國家安全。 他表示,已經不能分清楚,向中國大陸抑或香港出口受管制物品,為避免這些設備落入解放軍,強化中國共產黨獨裁統治,因此採取這項措施。 美國對中國軍事相關設備的出口管制,過去並不適用於香港。 《美聯社》報道又指出,對於可軍民兩用的相關設備,美國即將要求申領牌照才可出口香港。

黑暴最接受不了的是美國停止 ...
其實原本有d咩係所謂軍用或者國防物資由美國出口到香港?d當潮流着嘅軍boots?印住US Army啲T裇?

強烈要求佢老尾全部禁運美國產品到香港 
我哋根本唔care 

笑死人,原來美國的軍備出口香港!明了

唔賣畀曱甴?

停止向香港出口軍用設備以保障美國國家安全。。。

美國係咪有向香港出口帶核彈頭嘅洲際導彈,威脅到佢老美嘅國家安全?LOL!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

仆街老美,你就識講國家安全

引用:
原帖由 lai-ken 於 2020-6-30 10:33 PM 發表

其實原本有d咩係所謂軍用或者國防物資由美國出口到香港?d當潮流着嘅軍boots?印住US Army啲T裇?
相信只有wargame用品

引用:
原帖由 arhon009 於 2020-6-30 10:36 PM 發表
強烈要求佢老尾全部禁運美國產品到香港
我哋根本唔care
賣得貴的喇叭hifi類美國做產品

用國貨

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-6-30 10:46 PM 發表
停止向香港出口軍用設備以保障美國國家安全。。。

美國係咪有向香港出口帶核彈頭嘅洲際導彈,威脅到佢老美嘅國家安全?LOL!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...
所以說美博霧兄馮貝殼能承受全地球人的恥笑堅強地大話連編果真能人所不能

一次過啦

引用:
原帖由 yjbodi 於 2020-6-30 10:39 PM 發表
笑死人,原來美國的軍備出口香港!明了
美博霧兄馮貝殼指黃癡瘋已經是毀滅級的美國軍用級武器

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]