• 瀏覽: 1,327
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
【本報訊】立法會議員陳淑莊昨日在社交網站發出貼文,指其在上周五(23日)晚上九時許,和幾名同事一起在筲箕灣道一間便利店門口等候過馬路期間,懷疑被一名男子「咀落」右邊上唇鼻翼附近位置,涉事疑犯昨已被途人捉住;陳稍後會到警署落口供。消息稱,被捕卅八歲男子報稱無業,聲稱是意外撞到其面部。

途人合力擒疑犯

陳淑莊表示,當時她在便利店門口,忽然覺得在右邊上唇鼻翼附近位置被觸碰,其後知道原來是被一名男子「咀落」該位置,她當時感到「又驚又嬲」。陳又稱,疑犯得逞後被她及一名女街坊捉住,疑犯後來掙脫逃跑,並試圖跑上柴灣道,但很快已被路見不平的途人再捉住,附近警員亦到場處理。

陳更留言指,要防止下一名女性受害,強調「啞忍等於縱容」,又感謝多名市民拔刀相助。 她回應本報查詢時表示,是第一次被非禮,她不認識疑犯,亦不知道疑犯身份,事發一刻亦不懂反應,雖然未至於有心理陰影,但日後會小心,並計劃學拳保護自己。

一一一一一一一一一一一一一一
做得出呢啲行為,多數都係費魯先會做,把口就話好憎陳淑莊,但心入面就覺得陳淑莊好有女人味,呢啲就叫「口裏說不,身體卻很誠實」

https://orientaldaily.on.cc/cnt/ ... 0825_00176_025.html

回覆 引用 TOP

男女議員都要小心怪人.

黑玫瑰
引用:
原帖由 WongManTak 於 2020-6-30 03:49 PM 發表

男女議員都要小心怪人.
應該唔會有人非禮男議員掛

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-7-1 01:12 AM 發表

應該唔會有人非禮男議員掛
怪人攻擊男議員(耳朵).

黑玫瑰
引用:
原帖由 WongManTak 於 2020-7-2 07:55 PM 發表

怪人攻擊男議員(耳朵).
真係變態,好彩唔係攻擊下體

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-7-2 09:03 PM 發表

真係變態,好彩唔係攻擊下體
怪人看來似大陸人.
是否為中共做事?

黑玫瑰
引用:
原帖由 WongManTak 於 2020-7-5 11:05 PM 發表

怪人看來似大陸人.
是否為中共做事?
睇佢個樣擺到明係大陸人,至於佢係唔係為中共做事,真係天知地知佢自己知

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-7-6 12:14 AM 發表

睇佢個樣擺到明係大陸人,至於佢係唔係為中共做事,真係天知地知佢自己知
中共打手對付異見, 是這樣.

黑玫瑰
愛上 老虔婆,應該係心理不 平衡既死曱甴。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2020-7-6 04:51 AM 發表

中共打手對付異見, 是這樣.
只係估唔到佢地咁暴力,連耳仔都要咬

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-7-6 10:19 AM 發表

只係估唔到佢地咁暴力,連耳仔都要咬
中共打手有多種, 神經病是一種!

黑玫瑰
引用:
原帖由 WongManTak 於 2020-7-6 06:41 PM 發表

中共打手有多種, 神經病是一種!
神經病最好都係尋求專業人士協助

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-7-6 07:56 PM 發表

神經病最好都係尋求專業人士協助
中共打手無得救.

黑玫瑰

回覆 引用 TOP

忽然覺得在右邊上唇鼻翼附近位置被觸碰,其後知道原來是被一名男子「咀落」該位置

口供有疑點,首先妳應該見到個男人成個人頭衝埋嚟,先可以咀到妳。而不是感覺到被觸碰,才見到個男人。除非妳對眼生在屁股。

有冇炒佢下面?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]