• 瀏覽: 26,997
  • 回覆: 219
  • 追帖: 1
+2
依家泛民區議員以爲大過國家主席!操控香港

引用:
原帖由 golfboy 於 2020-6-30 07:55 發表
真有趣,衣度d評論員個個撐非法霸佔路面車位
咁非法霸佔金鐘79日你又點睇?撐佔中定譴責呀?

香港違泊問題咁嚴重有冇人夠膽企出黎處理

引用:
原帖由 普陀山 於 2020-6-30 08:22 AM 發表

是?
咁以後要多啲親自執法唔好9up喇
你班仆街次次9up完無影
我係話鳩噏唔報警呀

我係區已圓

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2020-6-30 08:06 發表

又或者可能雜貨店係藍店而去公報私仇呢?
如果係黃店,結果不一樣!

黃畜扮正義,曱甴霸路打爛交通燈,影響人車,又唔見你出嚟

根據一年來觀察,好大機會係曱甴區議員出手先,除非對方都是曱甴!

引用:
原帖由 thunderpig 於 2020-6-30 08:03 AM 發表

不嬲議員都鳩噏架啦,撇開政治立場,不談處理手法,今次起碼李議員真係幫緊區內事務,可以話係執到了
件事可能係阻撚住佢泊車而起呢。咪跟車太貼😅

雜貨鋪貼D五大素球,六折!咪冇事囉?

引用:
原帖由 stabber 於 2020-6-30 08:26 AM 發表

Push

個區議員唔係咁X係嘛? 自己郁手? 就算真係報警冇警察嚟, 攞返RN冧巴, 咪直接打去當區警署搵佢DVC, 搵得佢個DVC幾次, 自然有人會去搞㗎啦, 呢的常識, 普通市民都識, 區議員。。。。真係傳出江湖鬧笑話。

引用:
原帖由 thunderpig 於 2020-6-30 08:00 AM 發表

火炭山尾街及沙田正街,違拍都係極之嚴重。
尤其沙田正街,講到明會即抄而不會給予警告,但警察每日都只開咪軀趕。警車一離開,真係唔使3分鐘,又停滿車😒

沒有阻嚇力嘅行動,不如唔好做啦。😡 ...
駕車邊個吾係咁!?  警力吾係咁得嫻,秒秒企係度!

引用:
原帖由 stabber 於 2020-6-30 08:26 AM 發表

佔中是「違法達意亅嗻!那個老板可能也是同一個理由才霸佔車位,不過黃已完不接受別人的「 違法達意亅。

區議員:「你好L彩,如果在場有記者有急救員,又有過路市民幫手開遮,你死L梗!」

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]