• 瀏覽: 43,327
  • 回覆: 676
  • 追帖: 1
+6
「港版國安法」立法在即之際,美國國務卿蓬佩奧周一(29日)在Twitter發文,指美國將停止向香港出口,由美國國務院「政

嘩,好驚呀,你老美臭 !

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200630/bkn-20200630043910263-0630_00822_001.html

尼瑪這也算制裁
美國防彈衣都是在中國制造的 

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2020-6-30 05:26 AM 發表
「港版國安法」立法在即之際,美國國務卿蓬佩奧周一(29日)在Twitter發文,指美國將停止向香港出口,由美國國務院「政

?20200630052415

新聞 ...
乜佢平時好多國防設備出口去香港ga咩?

嘩,好L驚呀!挑,咁 iPhone 仲賣唔賣呀?

裝備得美國有咩…

香港的國防都是解放軍負責
何時輪到美國向香港出口國防設備?

中國的反制係不再出口臭豆腐去美國!

美國停止向香港出口F-35, 香港真正玩完.

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2020-6-30 05:26 AM 發表

?20200630052415

新聞 ...
做la,  講得多都覺得你煩。

我係咪要好驚

你估香港係台灣成日要高價買就過期軍火以後用祖國貨唔使比美國賺錢添

引用:
原帖由 top11 於 2020-6-30 05:34 AM 發表

80% 坦克零件。

引用:
原帖由 top11 於 2020-6-30 05:34 AM 發表

有呀,輸出成千CIA 特工來香港!

美國賣過啲乜國防嘢俾香港?

引用:

有,豬咀,黃背心,眼罩,黃頭盔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]