• 瀏覽: 43,433
  • 回覆: 676
  • 追帖: 1
+6
妖!香港幾時要靠美國國防武器,又出口術,證明美國而家冇晒符。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-6-30 11:19 PM 發表

美國手上大把牌可以打,求其出兩三招香港國際金融中心地位都玩完,問題只係佢想出牌出到幾盡。成班無知5毛其實同義和團冇分別。
知唔知美國係香港有幾大經濟利益?制裁香港美國可以冇損傷?

引用:
原帖由 白雲2014 於 2020-6-30 12:59 PM 發表
華為5G 技術 美國都驚👀

香港應該馬上升級趕上新世代先進水平
用咗兩個月啦
華為5G喺香港已經八成覆蓋

防毒口罩?

我定咗iron man 套甲、美隊個盾,係咪無貨收?

引用:
原帖由 全宇宙 於 2020-6-30 11:38 PM 發表

咪撚作啦
老美制裁咗古巴幾十年啦
但係古巴強嘅就係醫療陪訓呀
老美醫藥只係冇良心賺到盡嘅世界吸血鬼
古巴,最普通的MRI, CT scan 等都未有

民用醫院資源和衛生情況更係慘不忍睹,醫院廁所污糟過香港D公廁,連續三、五日冇停水停電已經係一個成就,當然只給政府高級官員用不對民間開放的醫院衛生和供水供電情況會較好

揾香港同古巴比已經係on 9

你如果覺得古巴醫療培訓強到D醫生可以用肉眼掃描病人身體,咁都冇乜嘢好討論

引用:
原帖由 betking 於 2020-7-1 12:17 AM 發表

古巴,最普通的MRI, CT scan 等都未有

民用醫院資源和衛生情況更係慘不忍睹,醫院廁所污糟過香港D公廁,連續三、五日冇停水停電已經係一個成就,當然只給政府高級官員用不對民間開放的醫院衛生和供水供電情況會較好

揾香港同古巴比已經係on 9

你如果覺得古巴醫療培訓強到D醫生可以用肉眼掃描病人身體,咁都冇乜嘢好討論 ...
講緊制裁呀
制裁幾十年結果古巴大量醫生輸出歐美
古巴醫生學中醫望聞問切呀?
講咁撚多廢話又係制裁唔到
去照吓腦先啦
當正瑞士德國法國冇醫療器材

係咪講緊iphone?

呢隻豬玀蓬佩奧好撚煩!
好似八婆咁一日到黑打咀炮!
DKLM!

引用:
原帖由 全宇宙 於 2020-7-1 12:29 AM 發表

講緊制裁呀
制裁幾十年結果古巴大量醫生輸出歐美
古巴醫生學中醫望聞問切呀?
講咁撚多廢話又係制裁唔到
去照吓腦先啦
當正瑞士德國法國冇醫療器材 ...
古巴醫院最普通的電腦掃描都冇叫做制裁唔到?用腦諗下點解古巴唔向歐洲買?

古巴醫生輸出歐美關古巴本土垃圾醫療水平有乜嘢關係?

我當某位古巴醫生用m6 導航刀係歐美幫病人割腫瘤用到出神入化,但係關古巴本土病人乜嘢事??

你到底知唔知自己講緊乜嘢?

引用:
原帖由 betking 於 2020-7-1 01:01 AM 發表

古巴醫院最普通的電腦掃描都冇叫做制裁唔到?用腦諗下點解古巴唔向歐洲買?

古巴醫生輸出歐美關古巴本土垃圾醫療水平有乜嘢關係?

我當某位古巴醫生用m6 導航刀係歐美幫病人割腫瘤用到出神入化,但係關古巴本土病人乜嘢事??

你到底知唔知自己講緊乜嘢? ...
依問你制裁到香港乜撚柒嘢?dllm
老美最撚勁係出咗個咁撚柒嘅所謂制裁而重有你依件蛋散幫佢兜呀

好有興趣知道美國出口啲乜嘢國防設備俾香港?賣俾邊個?

引用:
原帖由 全宇宙 於 2020-7-1 01:06 AM 發表

依問你制裁到香港乜撚柒嘢?dllm
老美最撚勁係出咗個咁撚柒嘅所謂制裁而重有你依件蛋散幫佢兜呀
制裁到乜野我之前講過架啦,自己扒下post啦柒頭

你連古巴當地人民去醫院想照下CT scan 都冇都可以叫做制裁唔到,咁樣冇乜嘢係叫制裁㗎啦

引用:
原帖由 betking 於 2020-7-1 01:22 AM 發表

你連古巴當地人民去醫院想照下CT scan 都冇都可以叫做制裁唔到,咁樣冇乜嘢係叫制裁㗎啦
佢哋基本上都係阿叻:係咩?我唔知喎,我睇唔到喎! 唔關我事喎!

引用:
原帖由 betking 於 2020-7-1 01:22 AM 發表

喺國際社會上用醫療做制裁手段?
犯衆憎呀
中國幫緊美國生產緊80%抗生素同止痛藥呀
全球最大學名藥出口國的印度
有多達 70% 的製藥原料都得從中國進口
中國都講明唔會搞依啲不道德反制裁呀
重以為自己好醒
連最基本嘅道德都冇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]