• 瀏覽: 5,465
  • 回覆: 44
昨日(28 日)在九龍舉行的「靜默遊行」,警方以涉嫌非法集結罪拘捕最少 53 人,老牌足球評述...

亂執法左成年啦!依家先知?唔理任何野,一句”有咩野同法庭講” 搞掂!

新聞來源連結:

https://www.thestandnews.com/pol ... vnFN7Yujk4.facebook

熱賣及精選
唔怕國安法,只怕亂 up 的阿伯....

唔係無辜既,我太子佐敦來回行左次,仲喺旺角兜左陣,遇到一批又一批既防暴,又唔見我無故被拘!?

香港曱甴,時代垃圾。

86歲仲要做曱甴
人地民主阿婆8張野收爐

我就親身試過。部分警察把口的確寸。我行過都比佢屌我。如果我還拖。就肯定捉我去。。我雖然一直反對暴力。但我以事論事。警方部份人系要控制下情緒

亂執法就捉埋何老鑑啦!

回覆 引用 TOP

垃圾新聞, 泛暴喉舌

回覆 引用 TOP

恃老賣老,犯法照拉

回覆 引用 TOP

E 二個夠吾夠老

附件

20190830_232117.jpg(1.2 MB)

2020-6-29 08:53 PM

引用:
原帖由 andysan4 於 2020-6-29 08:26 PM 發表

86歲仲要做曱甴
人地民主阿婆8張野收爐
咁老都要犯法
佢係真傻定假傻呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-6-29 08:25 PM 發表

唔係無辜既,我太子佐敦來回行左次,仲喺旺角兜左陣,遇到一批又一批既防暴,又唔見我無故被拘!?
冇錯,事實就係咁。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 asd1957 於 2020-6-29 08:53 PM 發表

E 二個夠吾夠老
戥佢地慘,為班小曱甴仆心仆命,轉頭俾班小曱甴話係藍廢老

香港曱甴,時代垃圾。

回覆 引用 TOP

冇人搞事,警察唔拉人都有糧出㗎喎!

為乜要濫捕先?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-6-29 08:29 PM 發表

我就親身試過。部分警察把口的確寸。我行過都比佢屌我。如果我還拖。就肯定捉我去。。我雖然一直反對暴力。但我以事論事。警方部份人系要控制下情緒 ...
其實警察係要寸,唔係點令人服從其命令。

引用:
原帖由 鼠貓 於 2020-6-29 11:10 PM 發表

其實警察係要寸,唔係點令人服從其命令。
對,市民就是應該聽從警察指令和尊敬在維護國家主權付出努力的香港警隊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]