• 瀏覽: 27,937
  • 回覆: 112
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-6-29 07:16 PM 發表
華為手機全部裝咗後門,仲勁
你仲唔攞啲證據去美國問侵侵攞獎金?

乜野中國人咁無骨氣,一定要徹查到底

引用:
原帖由 sng850 於 2020-6-29 05:42 PM 發表
中國與澳洲關係近年陷入低谷,中國官媒周一(29日)首度揭露曾多次破獲澳洲情報人員針對中國的間諜活動,包括在中國大使館安裝竊聽裝置,駁斥澳洲部分政府人士及傳媒炒作的中國間諜威脅論;文章直指澳洲是五眼情報聯盟重要成員及美國跟班,不僅緊盯中國,更「賊喊捉賊」。

報道指,澳洲情報機關主要通過向中國內地和香港派遣間諜人員,進行策反發展和情報搜集活動。澳洲情報機構又在駐華大使館設立了北京情報站,作為東亞地區 ...
你講得冇錯,袋鼠佬全部撚犯後代,賊性難改

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-6-29 05:46 PM 發表
嘩!原來啲偷聽器係裝喺牆內,真係要扑開先發現㗎,睇電影唔係咁嗰喎,真係大開眼界
香港禮賓府都係咁啦!

引用:
原帖由 K_F 於 2020-6-29 07:20 PM 發表

美國係驚d國家用左華為,佢地就偷聽唔到
師兄説出重點了

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-6-29 05:54 PM 發表
咁美國一定裝咗 死伙
唔係死伙

係狸死左

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-6-29 05:46 PM 發表
嘩!原來啲偷聽器係裝喺牆內,真係要扑開先發現㗎,睇電影唔係咁嗰喎,真係大開眼界
添馬艦點解要拆咗都唔用。就係因為咁。當年蘇聯在美國的領事館就已公布過。

有冇搞錯。

引用:
港督府係數以千計!林鄭幾時開大細都知

維多利亞州堅持參加一帶一路得罪聯邦政府同美國, 今日擺明做工黨, 自由黨好毒,一石三鳥

英國人都已經好奸狗

而家至發覺?中國領事館要澳洲比,不是自己建做嗎?不是中國人建做嗎?

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2020-6-29 07:07 PM 發表

咪同美國人一樣,賊人後代。
有啲唔同;歐洲人去美國是找幾會創造美好生活,而被送去澳洲者大多數是英國監犯、盜賊、社會敗壞之徒!

引用:
原帖由 K_F 於 2020-6-29 07:20 PM 發表

美國係驚d國家用左華為,佢地就偷聽唔到
一針見血!👍👏

引用:
原帖由 sng850 於 2020-6-29 05:42 PM 發表
中國與澳洲關係近年陷入低谷,中國官媒周一(29日)首度揭露曾多次破獲澳洲情報人員針對中國的間諜活動,包括在中國大使館安裝竊聽裝置,駁斥澳洲部分政府人士及傳媒炒作的中國間諜威脅論;文章直指澳洲是五眼情報聯盟重要成員及美國跟班,不僅緊盯中國,更「賊喊捉賊」。

報道指,澳洲情報機關主要通過向中國內地和香港派遣間諜人員,進行策反發展和情報搜集活動。澳洲情報機構又在駐華大使館設立了北京情報站,作為東亞地區 ...
拳打美英歐日,腳踢韓印澳家,臣服南海小國,為我習大中華。

我國強大,解放軍威武,澳洲何足懼?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]