• 瀏覽: 27,387
  • 回覆: 404
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2020-6-29 05:49 PM 移動
為何唔了解就9 up 先?

回覆 引用 TOP

有邊隻曱甴搞完事比人拉唔乸係話自己路過

回覆 引用 TOP

睇少啲毒果

回覆 引用 TOP

一睇到呢d文章,就知道系邊間死全家的機構寫的文宣………

回覆 引用 TOP

個個都話路過,咁多人死,又唔見你班仆街死,多9餘

回覆 引用 TOP

無知鬥白痴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 (ツ) 於 2020-6-29 04:31 PM 發表

旺角亂緊你偏要去飲茶,你係咪戇𨶙𨳍𨳊!抵拉!
我住旺角咁點撚樣
要坐直升機出街食飯?

呢條老野唔好扮野,老黃絲成日like  d鬧政府,鬧警察既帖
無扮野啦,扮明出去搞事就認啦
當年扮野撐中國足球,可能比人發現搵錢唔乾淨,而家死番香港

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 遊鯤 於 2020-6-29 04:36 PM 發表

人要為自己行為負責,不論是甚麼年紀。
正如,黑社會發現未成年人較易避開警察搜身,就俾錢僱用佢地去運毒,運違禁品。
當發現「老弱傷殘」會較容易被警察放過,記者可以乘機作大,就自然會有陰謀家請佢地去參加暴動,擾亂社會。
咁大個人,睇到有人聚集搞緊事,你都重行入去,點會覺得係無辜?
唔用腦都用個PAT PAT諗吓啦。

公知都成傻逼。
要等到砸爛地鐵站才派警察?

美國偉大的女預言家臨終前,留下一句遺言:美國將會衰敗,人類的希望在東方。中國將會取代美國擔任領導世界的能力。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-6-29 04:27 PM 發表

其實有咩問題?

要怪就怪班非法遊行既仆街
你做錯野去怪人?笑死

既然 貴討論區不歡迎理性討論,鼓吹「愛國大於一切」,只要「親共愛國」言論,

謹此向貴討論區道別,祝安健

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2020-6-29 04:29 PM 發表

"實際情況點,我唔敢評論"
何生講咗咁多嘢,原來都唔算係評論?
係只是職業病,還是口水多過茶?
老實講,我樓下個晨運阿伯都九十歲
都識話星期六日約人唔好約去油尖旺,銅鑼灣
應該唔係佢特別叻,只係仲有多少普通常識唧
更何況講緊長者中嘅長者,一面哂話係曾經球星(?),卻一面乞憐今日係殘疾老翁
係何鑑江靠害定無普通常識? ...
點解唔好去,有危險咩?既然咁危險,點解唔戒嚴先

你一句話「危險」就可以週街拉人架?笑死

既然 貴討論區不歡迎理性討論,鼓吹「愛國大於一切」,只要「親共愛國」言論,

謹此向貴討論區道別,祝安健
又路過!DLLM!

回覆 引用 TOP

以後可能出現九十歲記者

回覆 引用 TOP

嗯!!好心唔好自欺欺人!!!曱甴暴徒周圍破壞放火殺人叫人權?無得反中亂港叫無自由?醒一醒啦!重喺道發瘟疫民主春秋大夢!都唔化!!!毒果收皮啦!!祗有港奸先會睇!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]