• 瀏覽: 63,935
  • 回覆: 404
+19
個撚個都路過既?我路過無人拉我既?

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-6-29 04:27 PM 發表
其實有咩問題?

要怪就怪班非法遊行既仆街
好嘢好嘢, 怪遊行D人?? 我覺得怪巴士公司或者附近D店舖好D, 巴士公司應該停晒所有巴士, 而附近店舖亦應該全部關門並通知各大媒體

警察做嘢前係舉藍旗及用大聲公叫曱甴散開, 除非嗰條阿伯人又盲耳又聾, 睇唔見聽唔到.

而家係暴亂的世界囉,暴亂中很多無辜者受害,所以需要國安法

唔合理,可以投訴。
係咪怕拉錯,就唔洗執法?
當時佢確係現場,先拉人,後放返,合理。
如果,有不當或損失,可投訴或索賠。

柒頭匪警所作所為!
天理不容!
男既早早性無能,
老婆日日三穴任開放!
仔女皆非親生!

毒果最近好勤力,日日作多篇故仔出來。

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 29-6-2020 04:21 PM 發表
港版國安法最快明日在北京通過,網民爭取最後反抗機會,在昨日發起「6.28靜默遊行」,由佐敦遊行至旺角,但和平遊行再遭警方打壓,警員辱罵市民「儍仔」、「弱智」,又肆意噴胡椒噴霧,更以涉嫌非法集結濫捕市民,整日行動至少拘捕53人,原來86歲前香港足球明星梁貴剛亦慘遭警方濫捕,被帶...

https://hk.appledaily.com/resizer/oOOLmaf7AU-lMxp7D1_xeq_ ...
從前,而家,不一定同一樣的人?

做得甲由呀伯,
比人拉好正常

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2020-6-29 04:21 PM 發表
港版國安法最快明日在北京通過,網民爭取最後反抗機會,在昨日發起「6.28靜默遊行」,由佐敦遊行至旺角,但和平遊行再遭警方打壓,警員辱罵市民「儍仔」、「弱智」,又肆意噴胡椒噴霧,更以涉嫌非法集結濫捕市民,整日行動至少拘捕53人,原來86歲前香港足球明星梁貴剛亦慘遭警方濫捕,被帶...

https://hk.appledaily.com/resizer/oOOLmaf7AU-lMxp7D1_xeq_ ...
不喜歡香港的人可以離開

又唔見警察拉我?

舉晒旗警告都唔走?!隻撚隻曱甴俾警察捉咗又扮路過,快撚啲仆街啦!

引用:
原帖由 (ツ) 於 2020-6-29 04:31 PM 發表
旺角亂緊你偏要去飲茶,你係咪戇𨶙𨳍𨳊!抵拉!
X2

你又唔係現場,又唔係當時人,又未同當時人見面,可以講得出咁多細節?

引用:
原帖由 tv969 於 2020-6-29 05:00 PM 發表

你就扮
我咁醒,一定唔會去有甲由出現的地方,呢d叫「避嫌」,要遠遠就閃開,仲八掛睇戲就傻了!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]